Όλοι περιμένουμε να υποδεχθούμε με αγωνία το νέο έτος. Ανέκαθεν η παραμονή Πρωτοχρονιά ήταν μέρα γιορτής και μία ευκαιρία για να μαζευτούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και με φίλους.

Όπου λοιπόν κι αν βρεθείτε για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, είτε στο δικό σας σπίτι είτε σε κάποιου αγαπημένου σας, δεν μπορεί να μην δημιουργήσετε μία εμφάνιση, η οποία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Οι παγιέτες, τα βελούδινα κομμάτια και τα μεταξωτά υφάσματα είναι μόλις κάποια από αυτά που κυριαρχούν και τα ιδανικά για να προσθέσετε αυτήν τη glam αίσθηση στις εμφανίσεις.

Φυσικά, όσες το επιθυμείτε μπορείτε να κινηθείτε στις διαχρονικές και κλασικές για την ημέρα glam choices. Παρακάτω σας έχω μερικές ιδέες της τελευταίες στιγμής για όσες στο παρά πέντε ψάχνετε το καταλληλότερο outfit για την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Φόρεμα

Φορέστε το αγαπημένο σας φόρεμα, και καλώς ορίστε το νέο έτος με λάμψη και πολλή χαρά.

Για να ακολουθείτε το κλίμα των ημερών, σας προτείνων ένα κόκκινο φόρεμα το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με μαύρα chunky sole boots, χαρίζοντας άνεση και πολύ στυλ. Το κόκκινο κραγιόν που θα φωτίσει το πρόσωπό σας επιβάλλεται, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη. Και μία δεύτερη πρότασή μου είναι ένα μάξι μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που μπορεί να αναδείξει τη σιλουέτα σας και μπορεί να συνδυαστεί είτε με μαύρες γόβες ή πέδιλα καθώς και με χρωματιστές γόβες για να κάνετε τη διαφορά!

Pants

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που διανύουμε είναι τα metallic pants κυρίως στην ασημένια απόχρωση. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε ιδιαίτερο layering, διότι κι ένα λευκό t-shirt ή πουκάμισο αρκεί για να απογειώσει την εικόνα σας. Προσθέστε μαύρα αξεσουάρ και κοσμήματα.

Suit

Το κοστούμι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ως key-item αφού μπορεί να «σταθεί» σε όλες τις ώρες και περιστάσεις και μάλιστα να αλλάξει «χαρακτήρα» ανάλογα με το styling και το layering που θα κάνουμε. Σε περίπτωση που είστε λάτρεις των φωτεινών αποχρώσεων μη διστάσετε να διαλέξετε ένα two pieces suit ενώ αν προτιμάτε το minimal style, τότε οι ουδέτερες αποχρώσεις θα σας ανταμείψουν.

Jumpsuit

Δημιουργήστε ένα total metallic outfits και «κόψτε την ανάσα» με την εικόνα σας.

Μία ολόσωμη φόρμα δε είναι η δική μου πρόταση για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Άνετη, πρακτική και stylish, η ολόσωμη φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μοντέρνα εικόνα που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Για να είστε σίγουρες και ασφαλείς, συνδυάστε την με τα αγαπημένα σας μποτάκια!

Και καλή μας χρονιά!

ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!