Διανύουμε τον Νοέμβριο και οι ανεβασμένες για την εποχή θερμοκρασίες συνεχίζονται.

Είναι ο καιρός που μας μπερδεύει και δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, όταν έχουμε κάπου να πάμε. Μου έχει συμβεί και πιστεύω πως έχει συμβεί και σε εσάς. Υπάρχει λοιπόν, ένα πανωφόρι που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση και τη σκέψη: «Τι να βάλω πάλι σήμερα».

Πρόκειται για ένα κομμάτι διαχρονικό που από πέρυσι έχει κάνει ένα δυνατό comeback στη μόδα και στο street style και το βλέπουμε σχεδόν παντού γύρω μας. Ο λόγος για το trench coat ή αλλιώς η γνωστή μας καμπαρντίνα. Είμαι σίγουρη ότι μία καμπαρντίνα όλες έχουμε στην ντουλάπα μας κι αν όχι στη δική μας σίγουρα στης μαμάς μας.

Η καμπαρντίνα είναι το μεγαλύτερο «όπλο» της εποχής αυτής και φορώντας την, προσθέτουμε στυλ και κομψότητα ακόμα και στο πιο απλό σύνολο.

Τη φοράτε στην κυριολεξία με τα πάντα: από ένα απλό πουλόβερ κι ένα κλασικό τζιν, μέχρι μια φούστα, ενώ γίνεται και ο ιδανικός σύμμαχος για layering, το οποίο όσο πέφτουν οι θερμοκρασίες γίνεται και πιο απαραίτητο.

Θα συναντήσετε πάρα πολλά σχέδια στην αγορά καθώς και διάφορες γραμμές, όμως, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κλασσική μπεζ καμπαρντίνα, που αποπνέει φινέτσα και κύρος.

Δείτε παρακάτω τα 10 looks με trench coat που επέλεξα:

Φιλιά ΚΙΜ

Instagram Account: kimkilian1981

 

Πηγή φωτογραφιών: Getty Images

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!