Ο Sean Connery μπορεί να έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο, όμως όλοι θα τον θυμόμαστε μέσα από τον ρόλο που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως, αυτόν του James Bond. Έξυπνος, γοητευτικός, ταλαντούχος και πολύ δυναμικός, ο Connery είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με τον 007 που τον έκανε τόσο αγαπητό στο κοινό και τον βοήθησε να ξεχωρίσει.

Ο Sean Connery για όσους δεν το γνωρίζατε είχε κάνει επενδύσεις σε πολυτελή ακίνητα στην Αγγλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τις Μπαχάμες. Μεταξύ αυτών των luxury σε τιμή κτισμάτων, βρίσκεται και μια άκρως εντυπωσιακή μονοκατοικία στη νότια Γαλλία, που ακόμα και τώρα οι ντόπιοι αποκαλούν ως «το σπίτι του James Bond». 

Άλλωστε εκεί είχαν γίνει και τα γυρίσματα της θρυλικής ταινίας «Never Say Never Again».

Το ακίνητο πουλήθηκε πριν από μερικά χρόνια για 33,87 εκατομμύρια, ωστόσο αξίζει να το εξερευνήσουμε, ανακαλύπτοντας έστω και από το φωτογραφικό υλικό την αίγλη που αποπνέει.

Πρόκειται ένα κλασικό σπίτι γαλλικής αρχιτεκτονικής του 1920 με πέντε επίπεδα, ασανσέρ και ταράτσα, που ξεχωρίζει από χιλιόμετρα για την ομορφιά του. Είναι χτισμένο πάνω σε λόφο με θέα τη θάλασσα.

Το κατάφυτο outdoor περιβάλλον, που μοιάζει σαν να βγήκε απευθείας από παραμύθι, είναι από τα σημεία που ο ίδιος ο Connery απολάμβανε να περνά τον ελεύθερο χρόνο του σε αυτό, τα διαστήματα που διέμενε στο συγκεκριμένο σπίτι.

Και στο εσωτερικό της κατοικίας επικρατεί βεβαίως η πολυτέλεια. Ευήλιοι χώροι, vintage γραμμές στο design που μαρτυρούν τη δεκαετία που χτίστηκε το σπίτι και κλασικά μοντέρνες λεπτομέρειες, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το όλο σκηνικό.

Πλέον, η οικογένεια που διαμένει στο σπίτι, έχει φτιάξει το δικό της γυμναστήριο, σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους χώρους, αλλά και τα υπνοδωμάτια. Ένα περιβάλλον που συγκεντρώνει τα στοιχεία του παρελθόντος μαζί με τη σύγχρονη ματιά στο design.

Ας δούμε μαζί περισσότερες φωτογραφίες της βίλας.

Photo credits: Knight-Frank

 

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!