Πολύ πριν τα social media, οι συνεντεύξεις ήταν ο μοναδικός τρόπος των celebrities να μιλήσουν στους  θαυμαστές τους και να μην χάνουν την επαφή μαζί τους ενώ στην εποχή του Instagram και του Tik Tok είναι ένας τρόπος για να συζητηθεί η δουλειά τους!

Κάποιες φορές, βέβαια, οι συνεντεύξεις δεν πάνε όπως θα έπρεπε. Οι διάσημοι δέχονται ερωτήσεις που δεν θέλουν ή απλά κάποιος λέει κάτι που δεν θα έπρεπε. Το καλό είναι πως όπως και να καταλήξει μια συνέντευξη ποτέ δεν χάνει το ενδιαφέρον της και κυρίως είναι βιντεοσκοπημένη ώστε να βλέπουμε τις πιο fail στιγμές σε συνεντεύξεις όποτε θέλουμε!

Rihanna

Όταν η Rihanna έδινε μια συνέντευξη Τύπου για την ταινία «Battleship» το 2012, ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε για τις φήμες που κυκλοφορούσαν περί σχέσης της με τον Ashton Kutcher. Η Rihanna εκνευρίστηκε αλλά χαμογελώντας του απάντησε «πω πω, πόσο απογοητευτική ήταν αυτή η ερώτηση;».

Kanye West

O Kanye West πάντα έλεγε τη γνώμη του χωρίς να διστάζει και πριν κάποια χρόνια ήταν ακόμα πιο χειμαρρώδης. Η πιο γνωστή γκάφα του σε συνέντευξη ήταν όταν μιλούσε στο TMZ και κάποια στιγμή άφησε να εννοηθεί ότι η σκλαβιά στην Αμερική ήταν «επιλογή». Μια ατάκα που έκανε ακόμα και τους παρευρισκόμενους να προσβληθούν, με τον Kanye να απολογείται επί τόπου.

Lady Gaga

Όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, ο παρουσιαστής είχε ενθουσιαστεί πολύ. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εξάλλου, όλες οι εκπομπές έψαχναν ένα ενδιαφέρον θέμα. Ο Fallon είχε καταφέρει να συμφωνήσει με την Gaga για να εμφανιστεί στο show του μέσω FaceTime και μάλιστα για να κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση. Όταν όμως η τραγουδίστρια εμφανίστηκε on air, του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει την ανακοίνωση, αφήνοντας τον παρουσιαστή εμφανώς απογοητευμένο.

Naomi Campbell

Η Naomi Campbell έχει δει να γράφονται πολλά για τον χαρακτήρα της και τη συμπεριφορά της. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να μην έφταιγε ή να μην μαθαίναμε όλο το story αλλά σίγουρα η αντίδρασή της ήταν αυτή που γινόταν πρωτοσέλιδο. Κάποια στιγμή το ABC ρώτησε το μοντέλο κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό, αν είχε δεχτεί ως δώρο ένα «ματωμένο» διαμάντι (σ.σ. διαμάντια που εξορύσσονται σε ζώνες πολέμου) από ένα πολιτικό. Εκείνη επέμεινε ότι δεν θέλει να μιλήσει για αυτό. Λίγο αργότερα, η Campbell αποφάσισε να φύγει αλλά όχι πριν ρίξει κάτω μια κάμερα εμφανώς εκνευρισμένη.

Katy Perry

Η συνέντευξη που έδωσε η Katy Perry στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ήταν απογοητευτική από την αρχή. Η Ellen ξέχασε ότι η Perry ήταν παντρεμένη αλλά στη συνέχεια έδειχνε ολοένα και πιο εκνευρισμένη. Ο λόγος; Η Katy Perry την διέκοπτε συνέχεια και μπορεί να μην ήταν από τις καλύτερες τηλεοπτικές συνεντεύξεις αλλά τουλάχιστον ήταν αστεία.

Liam Neeson

Ο Liam Neeson παραλίγο να καταστρέψει την καριέρα που είχε χτίσει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του με την εφημερίδα Independent. Μιλώντας για τον ρόλο του στην ταινία «Cold Pursuit» αποκάλυψε ότι προκειμένου να υποδυθεί τον πολύ θυμωμένο χαρακτήρα, έφερε στο μυαλό του μια φίλη του που είχε δεχθεί μια σεξουαλική επίθεση. Ο ηθοποιός είχε μάθει ότι ο δράστης ήταν Αφροαμερικανός και έτσι εξήγησε στον δημοσιογράφος ότι “πήγαινα πέρα δώθε με ένα ρόπαλο κι ευχόμουν κάποιος Αφροαμερικανός μπάσταρδος να έβγαινε από μια pub” όπως είχε πει χαρακτηριστικά “για να τον σκοτώσει”. Φυσικά, οι περισσότεροι θεώρησαν τα σχόλιά του ρατσιστικά και μέσα από μια συνέντευξη κατάφερε να χάσει λίγη από τη δημοτικότητά του.

Jessica Simpson

Η Jessica Simpson έδωσε την πιο αστεία συνέντευξη στην Ellen DeGeneres γιατί πολύ απλά δεν μπορούσε να δώσει καμιά σωστή πληροφορία για τον εαυτό της. Όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε για το αν ετοιμάζει καινούργια τραγούδια, εκείνη απάντησε θετικά αλλά δεν θυμόταν πόσα. Ευτυχώς η Ellen έσωσε τη στιγμή κάνοντας για ακόμα μια φορά χιούμορ.

Vin Diesel

Όταν η YouTuber Carol Moreira έκατσε απέναντι από τον Vin Diesel για να του πάρει μια συνέντευξη για την ταινία «XXX: Return of Xander Cage» εκείνος δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί και να απαντήσει. Ο λόγος; Έβρισκε την Moreira τόσο όμορφη που δεν μπορούσε να σκεφτεί και σε κάθε ερώτησή της δεν έδινε καμιά σημαντική απάντηση ενώ ταυτόχρονα σχολίαζε την εξωτερική της εμφάνιση. Κάποια στιγμή της ζήτησε να βγουν ραντεβού κι εκείνη ευγενικά απέφυγε την ερώτηση.

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Photo credits: Instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!