Θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να σε ξαναδώ….

Θα περάσει πολύς καιρός για να με ξαναζεστάνεις με τον ερχομό σου και μέχρι τότε θα κρυώνω… Θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να σε ξανά μυρίσω και να σε χαρώ…καλοκαιράκι μου καλό.

Ήρθε ο χειμώνας για να μας τυλίξει  στον αέρα και τις βροχές του. Άλλοι λένε ότι άργησε άλλοι πάλι λένε όχι ,πάντως ήρθε για να μείνει και θα είναι βαρύς αυτός ο χειμώνας (αυτό το λένε οι ειδικοί). Βαρύς για σώμα, τσέπη και ψυχή…!  Σαν να χωρίζεται το «Είναι» μας σε δυο κομμάτια. Από την μια τα Χριστούγεννα (μερικοί μετράνε είδη τις μέρες αντίστροφα ), γιορτή με γλυκές παιδικές αναμνήσεις και σπιτικές μυρωδιές. Η  πιο οικογενειακή γιορτή του χρόνου με την γέννηση του Χριστού να αναπτερώνει το ηθικό μας. Από την άλλη η βαρυχειμωνιά που απειλεί να μας παγώσει  κυριολεκτικά. Χωρίς πετρέλαιο, χωρίς θέρμανση, χωρίς αυτοκίνητο (…θα κατατεθούν πολλές πινακίδες τον επόμενο μήνα …έτσι όπως τα έκαναν ), χωρίς γαλοπούλα στο γιορτινό τραπέζι , χωρίς δώρα κάτω από το δέντρο,  τι να πεις στα παιδιά ; Ότι το μνημόνιο δεν άφησε τον Άγιο Βασίλη να περάσει τα σύνορα της χώρας ; Δε θέλουμε άλλες δυσάρεστες ειδήσεις. Χορτάσαμε !!!

Καθημερινά πνίγονται στις θάλασσές μας ενήλικες και παιδιά  παλεύοντας με τα κύματα για ένα καλύτερο αύριο. Ίσως το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας αυτά τα Χριστούγεννα είναι η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας. Ένα δέμα με ρούχα, φαγητό και μια αγκαλιά μεγάλη.

Δύσκολα παιχνίδια παίζει η ζωή και εμείς ταχυδακτυλουργοί που πρέπει με μαεστρία να ανταπεξέλθουμε , με το καπέλο του μάγου να τα βγάζει όλα εκτός όμως από χρήματα! Χρήματα για φόρους, ΦΠΑ, ρεύμα ,φως, τηλέφωνο, δόσεις και δάνεια. Δεν εννοώ βέβαια  δάνεια εκατομμυρίων όπως αυτά που πήραν παρανόμως κάποιοι εκλεκτοί και τώρα παραπέμπονται(τουλάχιστον έτσι φαίνεται ), αυτό όμως είναι άλλη ιστορία…!

Το govastileto είναι η γυναικεία γόβα στιλέτο που με ένα κλικ σε πάει παντού. Η σταθερή αξία της γυναίκας ως γένος απόλυτου θηλυκού, της γυναίκας μάνας ,της γυναίκας fashionista ,της γυναίκας που θέλει να τα μαθαίνει όλα αλλά και τους άνδρες που ίσως θέλουν να μας καταλάβουν λίγο καλύτερα (δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο)! Η ομάδα μου και εγώ θα είμαστε εδώ για εσάς αγαπημένες φίλες αλλά και φίλοι για να σας κάνουμε την κάθε μέρα πιο καλή ,με ένα μεγάλο χαμόγελο  και την ελπίδα, ότι μπορούμε να σας φτιάχνουμε την διάθεση, να σας ενημερώνουμε με αποκλειστικά θέματα για ότι συμβαίνει ,να σας δίνουμε ιδέες και λύσεις γύρω από την μόδα και την ομορφιά, χωρίς να ξεχνάμε και τις λαχταριστές συνταγές μας για το καθημερινό φαγητό όπως και τις αγαπημένες μου κατηγορίες Ψυχολογία και Astra Code και πολλά πολλά άλλα. Μέσα από διαγωνισμούς θα σας δίνουμε κάθε εβδομάδα τα πιο ωραία δώρα και εισιτήρια για θέατρα και παραστάσεις. Περιμένω  τα σχόλια και τις ιδέες σας στο info@govastileto.gr

Όλοι μαζί μπορούμε !
Μπορεί το κρύο να ήρθε στην χώρα μας και τα αποδημητικά πουλάκια να έχουν πετάξει μακριά σε άλλες χώρες θερμότερες , εμείς όμως θα κρατήσουμε τις καρδιές μας ζεστές. «Never give up¨» έλεγε μια μπλούζα που είχα … Ας μην το βάλουμε κάτω λοιπόν.
Καλό μήνα αγαπημένοι μου 
ΚΙΜ