Βλέποντας πρόσφατα την ταινία «It Runs in the Family», η οποία κυκλοφόρησε το 2003 με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Michael Douglas, διαπίστωσα ότι στην ίδια ταινία έπαιζε και ο γιος του, Cameron Douglas. Αυτό με έκανε να ψάξω άλλες ταινίες στις οποίες αγαπημένοι πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης συνυπήρξαν μαζί με τα πραγματικά τους παιδιά.

Indio Falconer Downey και Robert Downey Jr. στο «Kiss Kiss Bang Bang»

Το 2005, ο μεγαλύτερος γιος του Robert Downey Jr., Indio, έπαιξε μια 9χρονη εκδοχή του χαρακτήρα του μπαμπά του. Μέχρι σήμερα, ο Indio έχει εμφανιστεί σε αρκετούς ρόλους και εργάζεται παράλληλα ως μουσικός.

Alfonso Freeman και Morgan Freeman στο «The Shawshank Redemption»

Ο γιος του καταξιωμένου ηθοποιού πόζαρε για αυτή τη σκηνή της ταινίας, απεικονίζοντας τον χαρακτήρα του μπαμπά του σε νεότερη ηλικία. Από τότε, ο Alfonso Freeman εμφανίστηκε και σε άλλες ταινίες του πατέρα του, όπως το Se7en και το The Bucket List.

Rainey Qualley και Andie MacDowell στο «Mighty Fine»

Στον πρώτο της ρόλο, η τότε 22χρονη Rainey μοιράστηκε την οθόνη με τη μητέρα της, το διάσημο μοντέλο που έγινε ηθοποιός, Andie MacDowell. Έκτοτε, η νεαρή ηθοποιός συμμετείχε σε αρκετές παραγωγές όπως τα Mad Men και Ocean’s Eight.

Cameron Douglas και Michael Douglas στο «It Runs in the Family»

Στην ταινία 2003, ο Cameron όχι μόνο μοιράστηκε την οθόνη με τον μπαμπά του, αλλά και με τον παππού του και σταρ της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, τον αείμνηστο Kirk Douglas.

David John Washington και Denzel Washington στο «Malcolm X»

Ο πρώτος ρόλος του μικρού παιδιού που πλέον είναι επίσης γνωστός ηθοποιός, ήταν στην ταινία που έφερε στον πατέρα του, την τρίτη υποψηφιότητα για Όσκαρ. Έκτοτε, ο David John εμφανίστηκε σε διάφορους ρόλους και φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου πατέρα του.

Rumer Willis και Demi Moore στο «Striptease»

Παρόλο που το Striptease δεν έλαβε καλά σχόλια από κριτικούς, παραμένει αξιολάτρευτο να βλέπεις την 8χρονη Rummer να παίζει με τη μητέρα της Demi Moore.

John Cromwell και James Cromwell στο «American Horror Story: Asylum»

Λόγω της προφανούς ομοιότητάς τους και του αξιοσημείωτου ψηλού αναστήματος, ο John υποδύθηκε μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα του μπαμπά του, σε έναν ρόλο που χάρισε στον James ένα βραβείο Emmy.

Sean Harmon και Mark Harmon στο «NCIS»

Ίσως να μην είχατε παρατηρήσει ότι ο γιος του πρωταγωνιστή του NCIS εμφανίστηκε σε 6 από τα 415 επεισόδια της σειράς. Έπαιζε τη νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα του μπαμπά του.

Ever Anderson και Milla Jovovich στο «Resident Evil: The Final Chapter»

Το να παίζεις μαζί με τη μαμά σου σε μια ταινία που σκηνοθετεί ο μπαμπάς σου πρέπει να είναι μεγάλη εμπειρία. Η πέμπτη ταινία του franchise σηματοδότησε το ντεμπούτο της Ever στην υποκριτική.

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!