Αγαπημένες μου φίλες,

με συγκινείτε πραγματικά με τις ευχές που μου στέλνετε και την αγάπη με την οποία αγκαλιάσατε, το govastileto.gr που το νιώθω σαν παιδί μου. 

To govastileto.gr δημιουργήθηκε σαν ιδέα στο μυαλό μου πριν από έναν χρόνο και έγινε πράξη στις 11 Ιουνίου του 2013. Ακριβώς ένα χρόνο  πριν. Ήταν η ανάγκη για να έχουμε το δικό μας site εμείς οι γυναίκες, για να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, τις ιδέες μας, τις ανησυχίες μας.

Δεν φανταζόμουν την ανταπόκριση που θα έβρισκα από όλες εσάς. Άλλωστε εσείς είστε αυτές που οδήγησαν μέσα σε 365 μέρες το govastileto.gr στην κορυφή. Μαζί σας και με τη δική σας  βοήθεια μάθαμε να κάνουμε όχι απλώς αθλητισμό αλλά πρωταθλητισμό!

Η παρέα μας καθημερινά μεγαλώνει. Είμαι χαρούμενη γιατί το govastileto.gr το αγκαλιάσατε όλες εσείς! Η Γιάννα που είναι μητέρα, η Ελένη που είναι επιχειρηματίας, η Γιώτα που είναι φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών , η κυρία Μαρία που δεν γνωρίζει πολλά για το διαδίκτυο και ζητάει από τη φίλη της τη Μάρθα να τη βοηθήσει για να μπορεί να μας διαβάσει, η Βίκυ, η Νιόβη , η Άννα Μαρία η…η…η… , όλες εσείς!

Και βέβαια δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και τους άντρες αναγνώστες που μας επιλέγουν για να ενημερωθούν για ό,τι συμβαίνει στις κατηγορίες του lifestyle και όχι μόνο.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και σας δίνω την υπόσχεσή μου ότι στόχος μας είναι  να γίνουμε ακόμη καλύτεροι για σας!

Με εκτίμηση Κιμ