Η ζωή σε ένα αστικό περιβάλλον μπορεί να είναι αγχωτική για σώμα και πνεύμα, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να βρείτε υγιεινή ισορροπία.

Είναι πολύ λογικό, να αναζητείτε συνεχώς καινούριους τρόπους να θωρακίσετε τον οργανισμό σας, και γιατί να μην το κάνετε χρησιμοποιώντας ακόμη και φυσικές λύσεις. Μία από αυτές; Φυσικά, τα αγαπημένα μας γευστικά κι εύκολα smoothies, τα οποία πρόκειται να καλύψουν τις λιγούρες σας, ενώ παράλληλα θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα κατά των μικροβίων.

Εγώ ξεκινώ την ημέρα με το παρακάτω healthy smoothie, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς πολύ γρήγορα με τέσσερα μόλις υλικά και να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια!

Τι θα χρειαστείτε για το smoothie:

-Σέλερι
-Μήλο
-Αχλάδι
-Kale

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κιμ Κίλιαν (@kimkilian)

Για όσους δεν γνωρίζετε το κέιλ (kale) ή λαχανίδα είναι μια από τις πιο θρεπτικές φυτικές τροφές που υπάρχουν. Ένα φλιτζάνι ωμής λαχανίδας, που ισοδυναμεί με 67 γραμμάρια, μπορεί να σας δώσει το 206% των ημερήσιων αναγκών της βιταμίνης Α, υπό τη μορφή β-καροτενίου, το 135% της βιταμίνης C και το 680% της βιταμίνης Κ1. H ίδια ποσότητα παρέχει μόνο 33 θερμίδες. Συγχρόνως θα πάρετε 2 γρ. φυτικών ινών και 3 γρ. πρωτεΐνης.

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

Kάντε follow το @mynutri_meals στο Ιnstagram και ανακαλύψτε περισσότερες υγιεινές και νόστιμες συνταγές.