Το ρετούς δεν γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα περιοδικά αλλά μπορεί να γίνει και στον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση!

Οι ηθοποιοί εκτός από το μακιγιάζ έχουν πολλούς ακόμα τρόπους για να κρύψουν τις όποιες ατέλειες του προσώπου τους ή του σώματός τους μπροστά στην οθόνη, όπως τα φίλτρα και ο κατάλληλος φωτισμός.

Υπάρχουν, όμως, και πολλές ηθοποιοί που είπαν όχι στο «ρετουσάρισμα» κι έδειξαν το σώμα τους όπως είναι!
 

Jamie Lee Curtis

Η Jamie Lee Curtis δήλωσε με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της ταινίας «Everything Everywhere All at Once» ότι βαρέθηκε να κρύβει το σώμα της. Εξηγώντας ότι έχει συνηθίσει να ρουφάει την κοιλιά της από τότε που ήταν 11 ετών για να φαίνεται πιο όμορφη, τόνισε πως στον νέο της ρόλο «δεν θέλω να υπάρχει κάλυψη ή κάτι τέτοιο».

Amy Schumer

Για τον ρόλο της στο ‘I Feel Pretty’, η Amy Schumer αρνήθηκε οποιοδήποτε ρετουσάρισμα λέγοντας πως «τους είπα μην με ρετουσάρετε σε αυτή την ταινία. Μην αλλάξετε τίποτα. Δείτε την κυτταρίτιδά μου, δείτε τις δίπλες ή οτιδήποτε. Νιώθω μια χαρά».

Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει πει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας της ότι δεν θέλει ρετουσάρισμα στις ταινίες της. Το 2008 στην ταινία «The Duchess» αρνήθηκε να επιτρέψει το ρετουσάρισμα στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για την ταινία, αφού πριν πέντε χρόνια οι αντίστοιχες φωτογραφίες της για την ταινία «King Arthur» την έδειχναν με εντελώς αλλαγμένο σώμα.  

Kate Winslet

Η Kate Winslet έχει μιλήσει πολλές φορές για την άρνησή της να γίνεται υπερβολική χρήση του Photoshop σε φωτογραφίες της. Η ηθοποιός αρνήθηκε να χρησιμοποιηθεί κάποιο φίλτρο στις ερωτικές σκηνές που φαινόταν το σώμα της στη σειρά «Mare of Easttοwn»: «Πιστεύω ότι για αυτό ο κόσμος έχει συνδεθεί με αυτόν τον χαρακτήρα με αυτόν τον τρόπο γιατί ξεκάθαρα δεν υπάρχουν φίλτρα. Είναι μια πλήρως λειτουργική γυναίκα με ελαττώματα με σώμα και πρόσωπο που κινείται με βάση την ηλικία της και τη ζωή της αλλά και την καταγωγή της. Νομίζω ότι μας έλειπε λίγο αυτό».

Troian Bellisario

Η Troian Bellasario, όπως και η συμπρωταγωνίστριά της Ashley Benson, έγραψε επίσης για το πόστερ του Pretty Little Liars: «Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Πολύ cool θέμα όπως πάντα. Αλλά δεν είμαστε γοητευτικές αρκετά ως γυναίκες όπως είμαστε; Γιατί δεν μπορούμε να μοιάζουμε σαν εμάς; Μια φορά».

Jameela Jamil

Η Jameela Jamil είχε δηλώσει ότι δεν θα επέτρεπε στο NBC να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες της για την προώθηση της τελευταίας σεζόν του ‘The Good Place: «Μόλις κατάφερα το NBC να συμφωνήσει ώστε να μην κάνει aisbrush στις φωτογραφίες μου, κάτι πολύ ωραίο γιατί συνήθως αυτές οι φωτογραφίες ρετουσάρονται πολύ. Απλά δεν θέλω να το βλέπω αυτό στον εαυτό μου και δεν θέλω οι άνθρωποι που με ακολουθούν να βλέπουν μια τέλεια εικόνα μου».

Ashley Benson

Όταν κυκλοφόρησε το πόστερ για το Pretty Little Liars, η Ashley Benson δεν χάρηκε με το Photoshop που είχε γίνει στη φωτογραφία. Μοιράστηκε στο Instagram της μια ανάρτηση που ανέφερε: «Το είδα αυτό να κυκλοφορεί. Ελπίζω να μην είναι το πόστερ. Οι φάτσες μας είναι τουλάχιστον προ τετραετίας και όλοι μοιάζουμε γελοίοι. Πολύ Photoshop. Όλοι έχουμε ψεγάδια. Κανείς δεν μοιάζει έτσι, δεν είναι γοητευτικό».

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!