Στο επίκεντρο έρευνας για απόπειρα κλοπής βρίσκεται ο Justin Bieber, μετά την καταγγελία μίας γυναίκας ότι της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο, το βράδυ της Δευτέρας, στο Λος Άντζελες.

«Αστυνομικοί ερευνούν το περιστατικό, κάνοντας ερωτήσεις στην καταγγέλουσα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει σύλληψη», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι η καταγγελία έγινε το πρωί της Τρίτης και ο 20χρονος τραγουδιστής, ο οποίος δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, δεν έχει κληθεί για να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις αρχές, το περιστατικό έλαβε χώρα σε πάρκο και η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο  Justin της άρπαξε το τηλέφωνο και άρχισε να φωνάζει, κάνοντας την 13χρονη κόρη της να βάλει τα κλάματα, όταν εκείνη τον φωτογράφισε.

«Εξευτελίζεσαι μπροστά στην κόρη σου! Γιατί δεν μπορείς απλά να φύγεις από εδώ;», φέρεται να είπε ο 20χρονος στην γυναίκα, η οποία «πάλεψε» μαζί του για να πάρει πίσω το κινητό της, ενώ εκείνος προσπαθούσε να το ξεκλειδώσει και να σβήσει τις φωτογραφίες που τον τράβηξε.

 Δείτε το βίντεο: