09/12 – 15/12
Γενικά
Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης ο Κρόνος, σχηματίζει θετική όψη με τον Δία, και μάλιστα μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού, ζώδιο με το οποίο εσείς διατηρείτε μια μυστική συμμαχία. Έτσι, πολλά πράγματα μπορούν να μπουν σε ροή για την καθημερινότητα σας πλέον. Καθώς παράλληλα οι πρώτες ημέρες σας καλούν να πάρετε μια πιο σταθερή στάση απέναντι στην ζωή, ορίστε οι ίδιοι που ακριβώς επιθυμείτε να κατευθυνθείτε, και από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα, μην κάνετε πίσω για κανέναν  λόγο. Ειδάλλως, από την Παρασκευή  και έπειτα, ίσως διαπιστώσετε πως φορές, τα εμπόδια τα προκαλεί η ίδια η δική μας στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας δεν είναι άσχημα, κάθε άλλο. Καθώς όμως ήδη από τις πρώτες ημέρες δεν αποκλείεται να πέσετε σε «αυτοπλάνες», δεν αποκλείεται να χάσετε ευκαιρίες, κυρίως λόγω «αφηρημάδας». Μην αφήσετε λοιπόν την σκέψη σας να τρέχει εδώ κι εκεί. Ειδάλλως από την Τετάρτη, μπορεί να βιώσετε κάπως πεσμένη την αίσθηση ζωντάνιας που εν γένει σας διακρίνει. Παράλληλα, μην αμφισβητήσετε τον εαυτό σας την Κυριακή. Τις προθέσεις σας ίσως, όχι όμως τις ικανότητες σας. Μην βάλετε εμπόδια στον εαυτό σας επειδή απλώς… «το έχετε ξανακάνει»…Ξεπεράστε το!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η αρχή της εβδομάδας θα σας ευνοήσει, όμως από την Τετάρτη και έπειτα, η προσοχή σας εδώ. Λάθος επιλογές, μπορεί να δυναμώσουν ακόμη και συνεργάτες σας, εις βάρος της προσωπικής σας σταδιοδρομίας. Έτσι, από την Παρασκευή να διαπιστώσετε, πως ενώ εσείς κινήστε περισσότερο με το «εμείς», κάποιοι άλλοι που κινούνται περισσότερο με το «εγώ», να καρπωθούν από τις κοινές προσπάθειες, χωρίς όμως να σας έχουν συνυπολογίσει στα κέρδη.