Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή την είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο που θα υποδυθεί, αλλά και για τον πνευματικό του, τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, ο οποίος έφυγε από τους Αγίους Ισιδώρους.

«Ευχαριστώ που με ρωτάς για τον πνευματικό μου, ο οποίος ήταν στους Αγίους Ισιδώρους και είναι πλέον στην Κρήτη. Πρόσφατα τον επισκέφθηκα. Δυστυχώς δεν έχω την ίδια δυνατότητα να τον βλέπω, γιατί έχει μεταφερθεί εκεί χωρίς να γνωρίζω κι εγώ ακόμα ποιος είναι ο λόγος που απομακρύνθηκε από τους Αγίους Ισιδώρους. Αν είναι για καλό, εύχομαι να γυρίσει γιατί είναι πολύς ο κόσμος που τον αγαπάει και θέλει να είναι κοντά του. Είναι ένα πράγμα που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει και κατανοήσει για ποιον λόγο γίνεται» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Επισκέπτομαι πάρα πολλά μέρη για την πίστη μου. Μέσα σε αυτά ήταν και οι Άγιοι Ισίδωροι. Πηγαίνω και στη Σύμη και στο Άγιο Όρος. Αναπτύχθηκε μία πολύ όμορφη σχέση, μία σχέση εμπιστοσύνης με τον παπά Δημήτρη, όπου κατανόησα ότι ήταν ένας άνθρωπος που αγαπάει τον κόσμο, ανεξάρτητα το τι και πώς. Ήταν εύκολο και για εμένα, στην αρχή, να πηγαίνω γιατί έμενα κοντά (Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό). Τον αγαπώ και μου λείπει.

Δεν είναι εύκολο να τον συναντήσεις και ελπίζω, αν είναι για καλό, να είναι κοντά μας σύντομα γιατί δεν έχω κατανοήσει για ποιον λόγο βρίσκεται εκεί. Αν κάποιος τον γνωρίσει, θα καταλάβει τι εννοώ. Έχουν ειπωθεί κι έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία μάλλον είναι από ανθρώπους που δεν τον γνωρίζουν. Προσωπική μου άποψη πάντα. Κι αν υπάρχει κάτι σε παρεξήγηση, εύχομαι να λυθεί γιατί είναι ένας άνθρωπος που μου λείπει πολύ».

Να θυμίσουμε ότι ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης, που υποστήριζε ότι έκανε θαύματα, απομακρύνθηκε από τους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού. Σύμφωνα με τους κύκλους της Αρχιεπισκοπής, δεν ανανεώθηκε η απόσπασή του στην εκκλησία και όπως είχαν πει οι συνεργάτες του, ο ίδιος θα επέστρεφε στην Αθήνα, όταν ολοκληρώσει τις εργασίες του στην Κρήτη, όπου και βρίσκεται.