Φθινόπωρο και back to black, κορίτσια!

Φθινόπωρο και back to black, κορίτσια!
Το φθινόπωρο είναι εδώ και φέρνει αλλαγές στα looks. Αποχαιρετούμε τα αέρινα φορεματάκια μας, τα beach looks και ό,τι θυμίζει καλοκαίρι και ανανεωνόμαστε! 

Το χρώμα που αφήσαμε λίγο τους καλοκαιρινούς μήνες, τώρα θα αρχίσει να φοριέται κατά κόρον. Είναι το μαύρο! Μάλιστα στα outfits των celebrities και fashionistas στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης το μαύρο πρωταγωνιστούσε. Και αν φοβάστε το total black look, τότε μπορείτε να φορέσετε μόνο ένα ρούχο σε μαύρο χρώμα! Για παράδειγμα μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι με ένα μαύρο τοπ ή ένα φόρεμα με μαύρο blazer. Πάντως πολλές διάσημες κυρίες δείχνουν να μην φοβούνται το μαύρο και το τιμούν δεόντως. Η Paris και η Nicky Hilton βρέθηκαν σε fashion show κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης και συνδύασαν τα μαύρα τους φορέματα με πολύχρωμα κολιέ. 

Η Kim Kardashian πάλι επέλεξε μαύρα στενά φορέματα. Η διάσημη τηλεπερσόνα γνωρίζει πολύ καλά ότι το μαύρο είναι η πιο safe επιλογή και δη μετά το καλοκαίρι η καλύτερη!  

Το fashion icon της δεκαετίας, η Kendall Jenner επέλεξε κι εκείνη μαύρο! Τα λέμε σύντομα!!

Από την Αγγελική Στόγια


Scroll To Top