Η beauty editor του govastileto.gr προτείνει: Ανανεώστε τα μαλλιά σας με φθινοπωρινή βροχή

Η beauty editor του govastileto.gr προτείνει: Ανανεώστε τα μαλλιά σας με φθινοπωρινή βροχή

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό ομορφιάς διαφορετικό από τα άλλα και αυτό δεν είναι άλλο από το βρόχινο νερό.

Το νερό της βροχής φίλη μου χρησιμοποιείται αιώνες τώρα για το λούσιμο των μαλλιών και αυτό διότι τα αφήνει πολύ πολύ μαλακά.

Αυτό συμβαίνει διότι είναι καθαρό νερό απαλλαγμένο από άλλα στοιχεία που θα τα επιβαρύνουν. Είναι «μαλακό» νερό που τους δίνει μία διαφορετική αίσθηση ζωντάνιας, λάμψης και φρεσκάδας. Τι καλύτερο λοιπόν αυτές τις ημέρες που οι τρίχες των μαλλιών μας ( λόγω της υγρασίας) έχουν τις δικές τους τάσεις ανεξαρτησίας.

 Αυτό που έχεις απλώς να κάνεις είναι να συλλέξεις το βρόχινο νερό από μία περιοχή όπου ο ατμοσφαιρικός αέρας είναι καθαρός. Διότι το νερό κατά το διάβα του θα πάρει μαζί του και όποιο άλλο στοιχείο βρει στην ατμόσφαιρα ( όπως καταλαβαίνεις είναι απαγορευτικό για την Αθήνα).Επίσης θέλω να γνωρίζεις ότι έχει και θετική και δυνατή ενέργεια, αρκεί να το χρησιμοποιήσεις εντός 1 ημέρας.

Ουσιαστικά θα λάβεις ξεβγάζοντας τα μαλλιά σου και το σώμα σου με το νερό της βροχής και τη δυναμική της φύσης. Θα νιώσεις μία νέα υφή σε αυτά, μία ιδιαίτερη λάμψη και φωτεινότητα.

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα έστω και για μία φορά να το δοκιμάσεις. Ανανέωσε τα μαλλιά σου με τη φθινοπωρινή βροχή.

Extra tip: Άφησε τη βροχή να ξεκινήσει και να πάρει το ρυθμό της και ύστερα ξεκινά να συλλέξεις το νερό.

Φιλιά από εμένα μέχρι το επόμενο ραντεβού ομορφιάς!

Από την beauty editor του govastileto.gr Ρούλα Λαμπράκη

Scroll To Top