Η beauty editor του govastileto.gr σας δίνει τη λύση για τα strawberry legs!

Η beauty editor του govastileto.gr σας δίνει τη λύση για τα strawberry legs!
Πολλές φίλες με ρωτάτε καθημερινά τί μπορείτε να κάνετε με τους μεγάλους μαύρους πόρους στα πόδια σας. Είναι η εικόνα που έχει το δέρμα μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση και επειδή μοιάζει με τη φράουλα, αποκαλούνται και «strawberry legs».Τί μπορείτε να κάνετε στην καθημερινότητά σας για να βελτιώσετε την εικόνα αυτή;
Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές μου και είμαι σίγουρη ότι θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.

  • Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε ξυραφάκι, τότε θα σας συμβούλευα κάθε φορά να είναι καινούργιο για αποφυγή μόλυνσης και μετάδοσης μικροβίων.
  • Πριν από κάθε αποτρίχωση του δέρματος σας θα ήταν καλύτερα να έχετε κάνει μία ήπια απολέπιση. Αυτό θα βοηθήσει να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να μαλακώσει η επιδερμίδα. Αποφύγετε όμως να κάνετε τη διαδικασία αυτή την ίδια μέρα διότι θα ευαισθητοποιηθεί πολύ το δέρμα σας και θα έχετε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Θα σας συμβούλευα να την κάνετε μία μέρα νωρίτερα, καθώς επίσης να μην ενυδατώσετε τα πόδια σας διότι θα «μπουκώσει» το δέρμα και είναι κάτι που δεν το θέλουμε στην περίπτωση μας.

  • Το καθαρό δέρμα κατά την αποτρίχωση ή το ξύρισμα είναι το ιδανικό για όλες εσάς που έχετε strawberry legs. Επίσης θα ήθελα μετά την απομάκρυνση της τριχοφυΐας να ψεκάσετε την επιδερμίδα σας με ένα μαλακό toner, (σας προτείνω επίσης ροδόνερο ή νερό καρύδας ή ένα μαλακτικό νερό).
  • Αυτό θα βοηθήσει το δέρμα να ενυδατωθεί στο ποσοστό που θέλουμε εκείνη τη στιγμή και ύστερα από 2-4 ώρες δώστε μία έξτρα ενυδάτωση με την κρέμα που εσείς επιθυμείτε.
  • Σημαντικό είναι να επαναλάβετε την απολέπιση στην περιοχή και ύστερα από 2 μέρες για να βοηθήστε τις τρίχες να βγουν και να μην οξειδωθεί ο πόρος και μαυρίσει.

  • Κρατήστε το δέρμα σας καθαρό και ενυδατωμένο συνεχώς.

Φιλιά μέχρι το επόμενο ραντεβού ομορφιάς!

Απο την beauty editor του govastileto.gr Ρούλα Λαμπράκη


Scroll To Top