Η beauty editor του govastileto.gr σας δείχνει πώς να απαλλαγείτε από τις σακούλες στα μάτια σε χρόνο dt

Η beauty editor του govastileto.gr σας δείχνει πώς να απαλλαγείτε από τις σακούλες στα μάτια σε χρόνο dt

Πόσες φορές ενώ έχουμε κοιμηθεί ένα πλούσιο οκτάωρο, σηκωνόμαστε το πρωί και αυτό που αντικρίζουμε στον καθρέφτη δεν είναι η εικόνα που φανταζόμασταν.

Τα μάτια μας είναι το ίδιο κουρασμένα και οι «σακούλες» κάτω από αυτά ούτε που μειώθηκαν. Σαν να μην ξεκουραστήκαμε καθόλου.

Αυτό που μπορούμε εύκολα και γρήγορα να κάνουμε για να μειώσουμε το πρήξιμο είναι το beauty tip που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα.

Θα χρειαστείτε 2 φακελάκια πράσινο τσάι. Στη συνέχεια θα γεμίσετε ένα φλιτζάνι με χλιαρό νερό και θα αφήσετε τα φακελάκια με το πράσινο τσάι για 3'-4' λεπτά. Ύστερα θα τα στύψετε και θα τα βάλετε στο ψυγείο (εγώ πολλές φορές για πιο γρήγορα τα βάζω στην κατάψυξη)  για περίπου 5' λεπτά.

Ξαπλώστε αναπαυτικά στον καναπέ ή στο κρεβάτι σας και εφαρμόστε τα φακελάκια επάνω στα μάτια σας, στις «σακούλες» για 10'-15' λεπτά.

Η όλη διαδικασία θα σας βοηθήσει να μειωθεί το πρήξιμο και θα αποσυμφορήσει την περιοχή. Θα νιώσετε άμεσα ανακούφιση και ζωντάνια στην τόσο ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Είναι ένα beauty tip που μπορείτε να το κάνετε όσο συχνά το επιθυμείτε αφού μόνον καλό έχει να σας προσφέρει. Δοκιμάστε το και δείτε το βλέμμα σας να αλλάζει σε λίγα μόνο λεπτά.

Extra tip:  Εάν δεν σας αρέσει η αίσθηση με τα φακελάκια στα μάτια μπορείτε εναλλακτικά να εμποτίσετε ροδέλες βαμβακιού με το πράσινο τσάι αφού το έχετε κρυώσει και να ακολουθήσετε τη διαδικασία ως έχει.

Φιλιά μέχρι το επόμενο ραντεβού ομορφιάς φίλες μου!

Απο την beauty editor του govastileto.gr Ρούλα Λαμπράκη


Scroll To Top