Η beauty editor του govastileto.gr συμβουλεύει: Αυτό το καλοκαίρι πειραματίσου με το κούρεμά σου!

Η beauty editor του govastileto.gr συμβουλεύει: Αυτό το καλοκαίρι πειραματίσου με το κούρεμά σου!

Εάν το απόλυτο fashion icon, Victoria Beckham, πήρε τη μεγάλη απόφαση και αποχωρίστηκε την πλούσια κόμη της τότε γιατί όχι και εσύ.Πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές είναι η κατάλληλη στιγμή να «πειραματιστείς» με ένα άκρως Summer Hair-Cut Look. Θα έχεις όλο το χρόνο που χρειάζεσαι  ώστε να το κάνεις δικό σου και εάν κάτι πάλι πάει στραβά θα έχει ελαφρώς μακρύνει μέχρι να επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου το Φθινόπωρο.


Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και κλείσε τώρα το πολυπόθητο ραντεβού με τον επαγγελματία κομμωτή σου και ανανέωσε μαζί με τα μαλλιά σου και τη διάθεση σου.

Το μόνο που θα σε συμβούλευα είναι να μην κάνεις ακρότητες και σίγουρα δεν είναι η καλύτερη περίοδος το καλοκαίρι για αφέλειες (λόγω ζέστης).

Χάρισε μια τονωτική ένεση αυτοπεποίθησης και «παίξε» με τα μαλλιά σου πάντα σε καλοκαιρινή χαλαρή διάθεση. Μελέτησε τα παρακάτω κουρέματα που διάλεξα για εσένα και βρες αυτό που σου ταιριάζει. Τόλμησέ την αλλαγή αυτή και είμαι σίγουρη ότι θα σου δώσει ώθηση για νέα όνειρα.

Φιλιά μέχρι το επόμενο ραντεβού ομορφιάς!

Απο την beauty editor του govastileto.gr Ρούλα Λαμπράκη


Scroll To Top