Η beauty editor του govastileto.gr σου δείχνει πώς να αποκτήσεις ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα σε 5 μέρες!

Η beauty editor του govastileto.gr σου δείχνει πώς να αποκτήσεις ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα σε 5 μέρες!

Έχω αναφέρει πολλές φορές πόσο ευαίσθητη και λεπτή είναι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Όσο και να ξεκουράστηκες στις διακοπές σου η επιστροφή στο γραφείο και η χρήση υπολογιστή σου δίνει την εικόνα σαν να μην έλειψες καθόλου.

Ενώ μπορεί εσύ να κοιμάσαι αρκετά, ο τρόπος με τον οποίο ίσως «πλακώνεις» το πρόσωπό σου ή ακόμη και η διατροφή σου να σου χαρίζει πρησμένα μάτια - μάτια με έντονο οίδημα (με σακούλες όπως συνηθίζεται να το λέμε).

Εάν αφιερώσεις 10' την ημέρα για μία εβδομάδα και κάνεις την παρακάτω θεραπεία σου υπόσχομαι ότι στο τέλος της εβδομάδας θα τρίβεις κυριολεκτικά τα μάτια σου με το αποτέλεσμα.


Θα χρειαστείς:

  • Περίπου 40-50 γρ. από 1 βιολογικό αγγούρι
  • 20-30 γρ. από βιολογικό φύλλο αλόη βέρα

Εκτέλεση:

Αφού καθαρίσεις την αλόη και βγάλεις το τζελ θα πολτοποιησεις στη συνέχεια σε ένα multi το αγγούρι και το τζελ της αλόη μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Θα το μεταφέρεις σε ένα καθαρό και αποστειρωμένο γυάλινο βαζάκι και θα το φυλάξεις στο ψυγείο για 5 ημέρες. Κάθε βράδυ πριν τον ύπνο θα εφαρμόζεις αρκετή από την κρέμα αυτή, σαν μάσκα, επάνω και κάτω στα βλέφαρά σου. Μετά από 10'-15'  της ώρας θα το αφαιρείς με απαλές κινήσεις και άφθονο νερό και στη συνέχεια θα εφαρμόζεις την κρέμα ματιών σου.

Επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία αυτή για όλο το διάστημα των 5 ημερών, θα δεις τα μάτια σου πιο ξεκούραστα από ποτέ. Το αγγούρι με τις θεραπευτικές του ιδιότητες και τη βιταμίνη C, το ασβέστιο και το σίδηρο θα σου χαρίσει άμεσα λάμψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Ενώ με τη σειρά του το φυσικό ζελέ της αλόη βέρα θα καταπραΰνει και θα ανακουφίσει το οίδημα στα βλέφαρα σου.

Το αποτέλεσμα σου θα είναι γρήγορο και άμεσα ορατό, αφού θα έχεις αποκτήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα.

Φιλιά μέχρι το επόμενο ραντεβού ομορφιάς φίλη μου!

Από την beauty editor του govastileto.gr Ρούλα Λαμπράκη

Scroll To Top