Οι προτάσεις μου για να φορέσετε σωστά τα καλτσάκια με γόβα ή πέδιλο!

Οι προτάσεις μου για να φορέσετε σωστά τα καλτσάκια με γόβα ή πέδιλο!

Φέτος huge trend είναι τα κοντά καλτσάκια με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας ή τα πέδιλα!

Την τάση αυτή την είδαμε να κάνει αισθητή την παρουσία της στα street style looks και στους λογαριασμούς των fashion bloggers στο Instagram και δεν έχουμε παρά να ομολογήσουμε πως είναι μία ιδιαίτερα ξεχωριστή τάση.

Πολλές γυναίκες πιθανόν να διστάζουν να την τολμήσουν όσες όμως θέλετε να την τολμήσετε, εγώ θα σας προτείνω πώς να το κάνετε σωστά και να κλέψετε τις εντυπώσεις. 

Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι τα κοντά καλτσάκια είναι ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσετε το look σας δίνοντας του girly αλλά και πιο χαλαρή διάθεση όταν πρόκειται για ένα πιο επίσημο και κλασσικό outfit.Ακόμη και με τα αθλητικά σας παπούτσια!

Για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε έντονο αποτέλεσμα με τα καλτσάκια, επιλέξτε μία απόχρωση που να δημιουργεί μεγάλη αντίθεση με τις γόβες σας όπως λευκά ή ασημένια καλτσάκια με κόκκινες γόβες. 

Για τις λιγότερο τολμηρές, φροντίστε να διαλέξετε ίδιο χρώμα στα καλτσάκια με αυτό στα παπούτσια σας ή να επιλέξετε να τα συνοδεύσετε με τα μποτίνια σας για να περισσεύουν ελάχιστα από τα παπούτσια.


Με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να φτιάξεις ένα σύνολο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Μπορείς να φορέσεις όποιο στιλ φούστας επιθυμείς, midi, mini, πολύχρωμη ή μονόχρωμη φούστα, και να είσαι στιλάτη από το πρωί που θα πας στη δουλειά μέχρι και τη βραδινή σου έξοδο.
Τα λέμε σύντομα!!

Από την Αγγελική Στόγια
Scroll To Top