Το κόλπο των influencers για τέλειες mirror selfies!

Το κόλπο των influencers για τέλειες mirror selfies!

 

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει κυρίως το τελευταίο διάστημα οι influencers να βγάζουν απίθανες mirror selfies που σίγουρα θα ζήλεψες! Θα αναρωτιέσαι τώρα μα πώς γίνεται έχουν παντού ολόσωμους καθρέφτες; Η απάντηση είναι όχι, δεν έχουν παντού καθρέφτες, έχουν όμως ένα μυστικό! Κι αυτό θα σας το αποκαλύψω σήμερα.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσίευση στο TikTok που αποκαλύπτει τις πληροφορίες που «οι bloggers δεν θα προτιμούσαν να ξέρεις», το μυστικό για την τέλεια mirror selfie είναι ότι δεν υπάρχει καθρέφτης. «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα δεύτερο κινητό ή μια εφεδρική κάμερα», αναφέρει η χρήστης.

Συγκεκριμένα, η μια συσκευή είναι τοποθετημένη σε ένα τρίποδο. «Τότε θα χρησιμοποιήσεις το άλλο κινητό σου ως prop», εξηγεί η Del Toro. «Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τον χρονοδιακόπτη, ποζάρεις και έχεις την πιο τέλεια mirror selfie.»

Το βίντεο του TikTok συνεχίζει να δείχνει τα απαραίτητα βήματα πίσω από μια τέλεια φωτογραφία.

 

Η αποκάλυψη ότι δεν υπάρχουν αληθινοί καθρέφτες στις selfies έχει προκαλέσει έκπληξη σε μερικούς ανθρώπους. «Από τότε που ανακάλυψα ότι οι influencers δεν χρησιμοποιούν καθρέφτες, αλλά μια άλλη κάμερα στις selfies τους, η ζωή μου έχει αναστατωθεί», αναφέρει χιουμοριστικά μια ανάρτηση.

Φυσικά, οι άνθρωποι άρχισαν επίσης να ψάχνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρουν τις πιο καλές mirror selfies. Η Ella Emhoff είναι μεταξύ εκείνων που καλούνται selfies experts.

Τα λέμε σύντομα!

 

Αγγελική Στόγια

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top