Ζώνη: Το αξεσουάρ που λατρεύουν όλα τα it girls και μπήκε στη ντουλάπα μου!

Ζώνη: Το αξεσουάρ που λατρεύουν όλα τα it girls και μπήκε στη ντουλάπα μου!
Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ που μπορεί να ανανεώσει και να αναβαθμίσει ένα look στη στιγμή τότε δεν είναι άλλο από τη ζώνη!Κορίτσια μου, σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για ζώνες! Είναι το φετινό trend που ξεχώρισα αφού κάνει πιο κομψό και σμιλεμένο το γυναικείο σώμα.

Μάλιστα οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, δεν παραλείπουν ποτέ να αναδεικνύουν το συγκεκριμένο αξεσουάρ, το οποίο δεν λείπει από τις εκάστοτε συλλογές τους. Επίσης όλα τα it girls και οι fashion bloggers, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις ζώνες αφού με μια κίνηση κάνουν τους άλλους να παραμιλούν με το μοναδικό στιλ τους.Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τις φορέσεις. Προσωπικά μου αρέσει πολύ η λεπτή μαύρη ζώνη πάνω από τα φορέματα και τα ψηλοκάβαλα παντελόνια, jeans και τις φούστες.Για να φανεί η ζώνη σου φόρεσε crop tops, μπλουζάκια μέσα από το παντελόνι ή κάνε την τσαχπινιά που πολλές fashionistas κάνουν βάζοντας μόνο τη μια άκρη της μπλούζας τους μέσα από το παντελόνι ώστε να φανεί λίγο η λεπτομέρεια της ζώνης.

Η ζώνη που φέτος έκανε θραύση και θα φορεθεί πολύ και το φθινόπωρο-χειμώνα 2017 είναι η λεγόμενη western belt. Είναι κυρίως από μαύρο δέρμα, με ασημί σκαλιστή αγκράφα αλλά και ασημί τελείωμα στην άλλη άκρη. Συνδυάζεται με κάθε είδους εμφάνιση, πρωινή, απογευματινή, βραδινή.Μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσετε να δοκιμάσετε αυτή την τάση; 


Τα λέμε σύντομα!!Αγγελική Στόγια
Scroll To Top