Μπορεί το Σεπτέμβριο να πραγματοποιήθηκαν κάποιες Εβδομάδες Μόδας, ακόμη και σε virtual μορφή, ωστόσο, αυτό δεν είναι εφικτό για τους επόμενους μήνες, καθώς το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού στην Ευρώπη αναγκάζει την Εβδομάδα Μόδας και άλλα προγραμματισμένα events να ακυρωθούν.

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ανακοίνωσε την ακύρωση του Fashion Week για την παρουσίαση των αντρικών σειρών, που ήταν προγραμματισμένο για τον Ιανουάριο του 2021. Η Εβδομάδα Μόδας θα αντικατασταθεί από μια εκδήλωση, που θα προβληθεί ψηφιακά στον επίσημο ιστότοπο του London Fashion Week, ενώ θα υπάρξουν και  ορισμένα shows με φυσική παρουσία ελάχιστων καλεσμένων. Δεν θα είναι η πρώτη digital fashion week για το Λονδίνο, αφού από εκεί ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου, η online παρουσίαση των συλλογών των μεγαλύτερων οίκων.

Ωστόσο, στην ίδια ανακοίνωση, το British Fashion Council ενημέρωσε για τις επόμενες τρεις Εβδομάδες Μόδας του 2021. Θα πραγματοποιηθούν από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου, από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου και από τις 17 έως τις 21 Σεπτεμβρίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!