Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η συνεργασία του ράπερ Τravis Scott, με τον δημιουργικό οίκο Cactus Jack και της γαλλικής μάρκας μόδας Dior. Η συλλογή των τριών ήταν να παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2022, αλλά πλέον αναβλήθηκε επ’ άριστον μετά τη συναυλία του Scott κατά την οποία σκοτώθηκαν 10 άτομα και τραυματίστηκαν εκατοντάδες.

«Από σεβασμό προς όλους όσους επλήγησαν από τα τραγικά γεγονότα στο Astroworld, η Dior αποφάσισε να αναβάλει επ ‘ αόριστον την κυκλοφορία προϊόντων από τη συνεργασία Cactus Jack που αρχικά προοριζόταν να συμπεριληφθεί στη συλλογή της το καλοκαίρι του 2022», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της στο WWD.

Η συνεργασία του Scott με τον δημιουργικό διευθυντή Kim Jones, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο – και ακολούθησε μια επίδειξη μόδας στο Παρίσι που παρουσιάστηκαν κομμάτια αφιερωμένα στον αείμνηστο ράπερ Pop Smoke, αθλητικά παπούτσια και πολλά άλλα – σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ο Dior συνεργάζεται με μουσικό. Η συλλογή επρόκειτο να πωληθεί ένα χρόνο μετά την αποκάλυψή της.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!