Στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Chiara Ferragni, με αφορμή την εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής,  η οποία δεν σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την παραμονή της στην πόλη του φωτός.

Σε ένα από αυτά η Chiara Ferragni, ποζάρει με ιδιαίτερο σύνολο του οίκου Mugler. Πρόκειται για ένα μαύρο σύνολο με διαφάνειες, το πίσω μέρος του οποίου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

Συγκεκριμένα, η Chiara Ferragni φορά ένα μαύρο τοπ και ένα μαύρο παντελόνι χωρίς ύφασμα σε όλο το πίσω μέρος με δύο κομμάτια να καλύπτουν τους γλουτούς, σαν άλλες τσέπες παντελονιού.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, πολλοί είναι εκείνοι που στηρίζουν τη σχεδιάστρια, λέγοντας πως τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στα καλύτερά της και άλλοι σημειώνουν ότι αυτό το στυλ δεν είναι ούτε σικάτο, ούτε αποτελεί fashion statement.

Πάντως, η Chiara Ferragni δεν φαίνεται να πτοείται από τα αρνητικά σχόλια και, όπως είδαμε στα stories της, με το συγκεκριμένο outfit και μαύρα γυαλιά ηλίου βρέθηκε στο εστιατόριο Avenue του Παρισιού.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!