Ο Christian Louboutin συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο Κακανιά, για μια συλλογή με αξεσουάρ που  μας ξεναγεί στην πλούσια πολιτιστική παράδοση της Ελλάδας και της Μεσογείου.

Από την Αθήνα μέχρι τις Κυκλάδες με μια σειρά πολύχρωμων σχεδίων εμπνευσμένα από  την  φύση και τη θάλασσα της Ελλάδας, την αρχαιότητα και την  παραδοσιακή ελληνική λαϊκή τέχνη.

Τσάντες και παπούτσια με την υπογραφή του κορυφαίου οίκου αναδεικνύουν την ελληνική δεξιοτεχνία μέσα από τα πλέον πολυτελή υλικά, κλείνουν το μάτι στις παραστάσεις των αρχαιοελληνικών αμφορέων και ταυτόχρονα εμπλουτίζουν την αισθητική ταυτότητα του brand με τη γνώριμη, παιχνιδιάρικη τεχνοτροπία του Κωνσταντίνου Κακανιά.

Η capsule collection Greekaba  παρουσιάστηκε την Τετάρτη στην Boutique Enny Monaco στην Κηφισιά και απεικονίζει τις περιπέτειες του φιλοτάξιδου σχεδιαστή στην Αθήνα και τις Κυκλάδες σαν μια μοντέρνα Οδύσσεια.

Μέρος των εσόδων της συλλογής GREEKABA θα διατεθεί για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα παιδιά που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!