Σε μια χρονιά καθοριστική για τη γενιά μας, η DIESEL μέσα από τη νέα της καμπάνια καλεί τους ανθρώπους – σε όλο τον κόσμο – να γιορτάσουν τα σχέδια που ακύρωσαν. Όλα τα ταξίδια, τις εκδηλώσεις, τα πάρτι, τις τελετές και πολλά άλλα που δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν το 2020.

Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται η νέα customized συλλογή τζιν της DIESEL.  Στο diesel.com – και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο – οι πελάτες θα μπορούν να εξατομικεύουν τις δερμάτινες ετικέτες στο τζιν με ό,τι ακυρώθηκε φέτος
 

Η πρόθεση είναι να γιορτάσουμε αυτά που δεν έγιναν! Ακυρώθηκε πάρτι γενεθλίων; Γιορτάστε το. Αναβλήθηκε ένα ταξίδι σερφ; Δημιουργήστε μια ανάμνηση και χρησιμοποιήστε τη ως έμπνευση για να το επαναπρογραμματίσετε αργότερα – πάντα με το αγαπημένο σας, αξέχαστο τζιν.

Μία ακόμα επιπλέον καμπάνια ακολουθεί τις ιστορίες διαφόρων ταλέντων, όπως ο Evan Mock, skateboarder και μοντέλο, που αν και κάτοικος της Νέας Υόρκης, επέλεξε να μπει σε απομόνωση στη Μαγιόρκα της Ισπανίας και να επανασυνδεθεί με τη φύση.
 
Η νέα καμπάνια της DIESEL γιορτάζει όλα όσα ακυρώθηκαν το 2020

Η Julia Fox, μια ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός, βρήκε απροσδόκητα την αγάπη κατά τη διάρκεια του lockdown.

JULIA

Ο Donte Colley έγινε πιο ενεργός στη μάχη για το παγκόσμιο δίκαιο. 

DONTE

Και δεν σταματά εδώ: Η DIESEL συνεργάζεται επίσης με διάφορες ακυρωμένες εκδηλώσεις, όπως το UNTOLD Festival, ένα από τα πιο φημισμένα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο, για να δημιουργήσει μια σειρά από συλλεκτικά τζιν παντελόνια  που ονομάζεται 2020 Fallen Edition. Το UNTOLD κέρδισε το βραβείο για το Καλύτερο Φεστιβάλ στην Ευρώπη από την αρχή του. Σε ένα “κανονικό” έτος, το επισκέπτονται περισσότεροι από 350.000 θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Αυτοί οι θαυμαστές θα κρατήσουν το 2020 μόνο στη φαντασία τους – και σε ένα συλλεκτικό denim Diesel.