Η Maria Grazia Chiuri αποφάσισε να ονομάσει τη συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023 που δημιούργησε για τον οίκο Dior «The Next Era».

Ο όρος «Νέα εποχή» αναφέρεται επίσης στην απόφαση της creative director του οίκου να επαναφέρει στην επικαιρότητα μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες που είχε πραγματοποιήσει ο Christian Dior στην καριέρα του. Εκείνη που είχε πραγματοποιήσει το 1962 με τον μετρ της υποδηματοποιίας Roger Vivier.

Η Maria Grazia Chiuri επανασχεδίασε τις iconic γόβες, δίνοντας τους το όνομα 62-22, αναφερόμενη στο 1962 και το έτος που πραγματοποιείται το comeback τους, δηλαδή το 2022.

Οι 62-22 γόβες απέκτησαν μία σύγχρονη high-tech ταυτότητα με τη σχεδιάστρια να προσθέτει ankle straps από το τεχνικό ύφασμα yoke αλλά και το νεοπρένιο, ένα υλικό που χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και ευελιξία.

Τα straps που προστέθηκαν στις γόβες προστατεύουν τον αστράγαλο και προσαρμόζονται στο πόδι. Για τη δημιουργία αυτού του νέου μοντέλου, η Maria Grazia συνεργάστηκε με τα εργαστήρια τεχνολογιών D-Air lab.

Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει να συνδυάζει το παρελθόν με το μέλλον της μόδας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!