Ο Valentino σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι σκοπεύει να παρουσιάσει την autumn/winter 2020 couture συλλογή του σε ένα ιδιαίτερο show που θα έχει τόσο φυσικό όσο και ψηφιακό χαρακτήρα.

Όπως ανακοινώθηκε, ο  οίκος θα πάρει μέρος στην πρώτη digital Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής και θα δείξει τη συλλογή του στις 8 Ιουλίου, οπού και θα αποκαλύψει την έμπνευσή του και τα νέα του σχέδια στο κοινό online.

Στη συνέχεια θα διοργανώσει ένα fashion show στις 21 Ιουλίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη και θα περιλαμβάνει και μία live performance στα στούντιο της Cinecittà στην ιταλική πρωτεύουσα. Σ’ αυτό το show θα δώσουν το παρών και οι fashion editors που έχουν βάση στην Ιταλία, τηρώντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα του social distancing.

«Η ζωντανή performance θα ενώσει το ανθρώπινο και το ψηφιακό στοιχείο και θα δημιουργήσει έναν διάλογο στον οποίο θα συμμετέχουν επί ίσοις όροις», εξηγεί ο οίκος στο δελτίο τύπου που ακολούθησε την ανακοίνωση τονίζοντας: «Κανένα ψηφιακό εφέ δεν μπορεί να υποκαταστήσει τους ανθρώπους. Το αποτέλεσμα θα είναι μια έκφραση των αξιών της υψηλής ραπτικής: δημιουργικότητα, φαντασία και συναίσθημα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!