Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Μπόμπα καθώς είναι έγκυος σε δίδυμα και φαίνεται να απολαμβάνει αυτή την περίοδο, εξακολουθώντας να ασχολείται με όσα τη γεμίζουν και την κάνουν χαρούμενη.

Η influencer ακόμα και την περίοδο της εγκυμοσύνης, μας δείχνει απλούς τρόπους να αναβαθμίσουμε το στυλ μας, είτε πρόκειται να γίνουμε μανούλες, είτε όχι.

Αυτή τη φορά η Χριστίνα Μπόμπα, μας δείχνει ένα εύκολο και πολύ κοριτσίστικο trick να προστατευτούμε από το κρύο και να αναβαθμίσουμε τα χειμερινά μας looks.

 

 

Συγκεκριμένα, η influencer φαίνεται πως έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία σε σκουφιά και καπέλα τους χειμερινούς μήνες, αφού συχνά επιλέγει να τα φορέσει.

 

 

Με ποικιλία σε χρώματα, πλέξεις και μικρές λεπτομέρειες όπως τα pom pom, που όλες λατρεύουμε, οι σκούφοι συνδυάζονται πανεύκολα και δίνουν στο style σου μία άλλη νότα.

 

 

Μην μπεις καν στον κόπο να σκεφτείς ότι τα σκουφάκια δεν είναι για το δικό σου κεφάλι. Όλες μπορούμε να τα φορέσουμε, απλά πρέπει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα με βάση το προσωπικό σου στυλ και το σχήμα του προσώπου σου.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!