Η Lady Gaga είναι σε συζητήσεις για να υποδυθεί τη χήρα του Maurizio Gucci, Patrizia Reggiani στην επερχόμενη δραματική ταινία του Ridley Scott  «Gucci» βασισμένη σε αληθινό έγκλημα.
 
Το κινηματογραφικό έργο  θα ακολουθεί την αληθινή ιστορία της καταδίκης της Patrizia Reggiani για τη δολοφονία του συζύγου της, μεγιστάνα της μόδας, όταν ανακάλυψε ότι ήταν άπιστος.


Ενώ η ταινία είναι «στα σκαριά» από τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με το THR, η εταιρεία διανομής MGM μόλις αγόρασε το κινηματογραφικό πρότζεκτ.
 
Η ταινία «Gucci» αντλεί έμπνευση από το βιβλίο της Sara Gay Forden «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed».

«Αυτό το πρότζεκτ είναι εδώ και καιρό ένα έργο αγάπης τόσο για τον Ridley όσο και για μένα» αναφέρει η Giannina Scott, η οποία θα συνεργαστεί στην παραγωγή της ταινίας με τον σύζυγό της. «Η ιστορία είναι τόσο επική, το στοίχημα είναι τόσο υψηλό και οι χαρακτήρες είναι τόσο πληθωρικοί, που ήμασταν αποφασισμένοι να το μεταφέρουμε στη μεγάλη οθόνη» προσθέτει.
 

«Το να πω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Mike De Luca και τον εξαιρετικό κινηματογραφικό όμιλο του MGM είναι πολύ λίγο. Ανυπομονούμε να δούμε να γίνεται πραγματικότητα τον επόμενο χρόνο» τονίζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!