Η Coach μόλις λάνσαρε μια νέα συλλογή που επιχειρεί να μεταφέρει στη μόδα την τέχνη του Jean-Michel Basquiat. Η σειρά είναι unisex και περιλαμβάνει φούτερ, καμπαρντίνες, τσάντες, παπούτσια και άλλα ρούχα και αξεσουάρ που έχουν πάνω τους αποτυπωμένα έργα του Αμερικανού καλλιτέχνη.

Στην καμπάνια για τη νέα σειρά του brand πρωταγνιωτουν μεταξύ άλλων η Jennifer Lopez, το μοντέλο Paloma Elsesser, ο ηθοποιός Michael B. Jordan, η μουσικός Diana Gordon και η Jessica Kelly που είναι ανιψιά του Basquiat.

«Ο Basquiat είναι ένας από τους ήρωές μου. Τα έργα του ενσωματώνουν το δημιουργικό, πολυσυλλεκτικό πνεύμα της Νέας Υόρκης κι ο ίδιος υπήρξε μια δύναμη αλλαγής στην κοινότητά του. Είμαι περήφανος που μπορώ να φέρω τη δουλειά και τις αξίες του πιο κοντά στη νέα γενιά.

Και είναι απίστευτα ευγνώμων για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που έλαβα από την οικογένεια του Basquiat, την οποία θέλω να ευχαριστήσω για την βοήθειά τους στη δημιουργία της συγκεκριμένης κολεξιόν και της καμπάνιας», δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Coach Stuart Vevers.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!