Ο οίκος Gucci με πρωτοβουλία του σχεδιαστή και συμβούλου του, Willy Ndatira δημιούργησε μια ιδιαίτερη καμπάνια προκειμένου να βοηθήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την κρίσιμη μάχη με τον COVID-19, ενθαρρύνοντας την κοινότητα του οίκου, #GucciComminity, να δώσει όποιο ποσό μπορεί στο ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών, Solidarity Response Fund.

Ο Willy Ndatira συνδύασε γάντια μιας χρήσης που παραπέμπουν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και ένα κίτρινο τριαντάφυλλο που αντιπροσωπεύει τη φιλία, τη χαρά και την καλή υγεία.

Έτσι, τα λουλούδια που συμβολίζουν τη ζωή γίνονται το επίκεντρο της νέας καμπάνιας του οίκου Gucci για τον κορωνοϊό με το μήνυμα που εκπέμπει να είναι εκείνο της αρμονίας, της γενναιοδωρίας και της αισιοδοξίας.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Surgical gloves, yellow rose and hand mudras by Willy Ndatira @williamcult who explains: “The yellow rose in the language of flowers represents friendship, joy and good health. Personally, flowers are a symbol of life. The surgical glove is a reminder of how tirelessly health workers around the world are working to heal people and save lives. How hard it must be for them. Mudras are hand gestures used during meditation to channel your body’s energy flow to bring benefits like mindfulness, concentration and less anxiety.” Creative time shared as key to harmony, generosity and well-being, a message from talents and artists for the #GucciCommunity. #AlessandroMichele @alessandro_michele The #GucciCommunity stands behind aiding those most vulnerable in this crisis, join by donating now to the @unfoundation’s #COVID19 Solidarity Response Fund in support of the World Health Organization @who, and locally with @intesasanpaolo’s #ForFunding campaign which supports the Italian Civil Protection Department #DipartimentoProtezioneCivile.

A post shared by Gucci (@gucci) on

 

Ο σχεδιαστής δήλωσε: «Το κίτρινο τριαντάφυλλο στη γλώσσα των λουλουδιών αντιπροσωπεύει τη φιλία, τη χαρά και την καλή υγεία. Για εμένα, τα λουλούδια είναι σύμβολο ζωής. Τα γάντια μίας χρήσης είναι η υπενθύμιση ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο εργάζονται σκληρά για να θεραπεύσουν ανθρώπους και να σώσουν ζωές. Πόσο δύσκολο πρέπει να είναι για εκείνους…».

Και συνέχισε: «Τα mudras είναι χειρονομίες που χρησιμοποιούμε στον διαλογισμό για να δημιουργήσουμε κανάλια για τη ροή της ενέργειας του σώματος με οφέλη όπως η ενσυνείδηση, η συγκέντρωση και η μείωση του άγχους».

Ο οίκος Gucci στην ανάρτηση- πρόσκλησή του αναφέρει: «Μοιραζόμαστε αυτές τις δημιουργίες, γιατί αποτελούν κλειδί για την αρμονία, τη γενναιοδωρία και την ευεξία, αυτό είναι το μήνυμα των καλλιτεχνών της #GucciCommunity, που βοηθά τους πιο ευάλωτους σε αυτή την κρίση. Να κάνετε δωρεές στο ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών για τον COVID-19 Solidarity Response Fund, που υποστηρίζει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά και στην Ιταλική πολιτοφυλακή».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!