Είναι δεδομένο πως το όνομά της είναι γνωστό σε όλους όσους γνωρίζουν από μόδα. Φωτογράφος, εικονογράφος, επιχειρηματίας και fashion blogger, αποτελεί την επιτομή της real influencer. Η Γαλλίδα- φαινόμενο ήταν πρωτοπόρος στο street style, τραβώντας φωτογραφίες από κομψούς Παρισιάνους, πολύ πριν το Instagram μπει στην καθημερινότητα. 

Μια αναγνώστρια της λοιπόν της ζήτησε μερικές συμβουλές για το πώς να ψωνίζει σωστά σε κάθε Zara και η Garance απάντησε με χαρά.

Τι συμβουλεύει λοιπόν η ιέρεια της μόδας;

Πηγαίνετε συχνά

Τα Zara έχουν νέες παραλαβές συχνότερα από ότι πιστεύετε, συνήθως μία με δύο φορές την εβδομάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε κάποιον/α εργαζόμενο/η για τις μέρες αυτές, ώστε να μην αναρωτιέστε που πήγε εκείνο φόρεμα – για παράδειγμα – που ανακαλύψατε χθες και σήμερα δεν μπορείτε να βρείτε.

Εντοπίστε τις συλλογές που σας ταιριάζουν περισσότερο

Πηγαίνοντας συχνά στο αγαπημένο σας κατάστημα Zara, σημαίνει ότι θα αρχίσετε να εντοπίζετε και ευκολότερα που βρίσκεται η κάθε συλλογή του. Για παράδειγμα, αν ξέρετε ότι δεν σας αρέσει η συλλογή Trafaluc που είναι πιο νεανική, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάνετε το χρόνο σας εκεί.

Extra Tip: Τα καλύτερα κομμάτια βρίσκονται συνήθως κοντά στην είσοδο κάθε καταστήματος.

Βάλτε στόχο το καλύτερο

Είναι το κομμάτι εκείνο που μοιάζει να διαφέρει από τα υπόλοιπα, τόσο από άποψη θέσης, όσο και από άποψη ποιότητας. Είναι τόσο όμορφο που θα το ξεχωρίσετε με την πρώτη ματιά. Είτε πρόκειται για παλτό, είτε για φόρεμα, είτε για κάποια τσάντα, μην το σκεφτείτε, αποκτήστε το απευθείας γιατί η πιθανότητα να εξαντληθεί μέσα στις επόμενες ώρες είναι μεγάλη.

Σκεφτείτε με βάση τη λογική

Πολλές φορές παρασυρόμαστε από όλα τα όμορφα κομμάτια που είναι συνήθως μέσα στις τάσεις της σεζόν και κυρίως εμπνευσμένα από δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών. Αποφύγετε να αγοράσετε κάτι το οποίο θυμίζει έντονα κάποιο catwalk look. Πρώτα από όλα από σεβασμό απέναντι στους σχεδιαστές και έπειτα γιατί το πιο πιθανό είναι να βρείτε κάτι πολύ πιο πρωτότυπο και διαφορετικό λίγα μέτρα πιο κάτω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!