Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, Όλγα Καραβερβέρη, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου παρουσίασε την συλλογή «La Triade» στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, στο Hôtel La Maison που είναι σε έναν από τους πιο λαμπερούς δρόμους του Παρισιού, την Champs Elysées.

Η σχεδιάστρια έδειξε την συλλογή της για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 δημιουργώντας ως βασική θεματολογία τους τρεις κύκλους που συμβολίζουν: τη ζωή, την κίνηση και τον δυναμισμό της έντασης. Τα χρώματα που κυριάρχησαν στην συλλογή ήταν το λευκό, το μαύρο και το χρυσό. Η καθαρότητα του λευκού που έρχεται σε αντίθεση με το βάθος του μαύρου, όπως γεμάτη αντιθέσεις είναι και η ζωή ενώ ο δυναμισμός και η ένταση του χρυσού σηματοδοτεί την ανάγκη για κίνηση.  

Η παλέτα των τριών αυτών χρωμάτων αποτυπώνεται μέσω των δημιουργιών της οι οποίες χαρακτηρίζονται από όγκους στα μανίκια, ίσιες και σικάτες γραμμές αλλά και πολυτελέστατα υφάσματα. Όλα τα κομμάτια φτιάχτηκαν στο χέρι όπου χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικές τεχνικές κεντήματος και ιδιαίτερες τεχνικές ραφής όπως το moulage όπου όλα τα ρούχα πλάθηκαν και σμιλεύτηκαν στα μέτρα των μοντέλων. Το μαγικό σκηνικό, η αρχιτεκτονική της αίθουσας και η αρμονία της έντασης της συλλογής ήταν μια ωδή στην γυναικεία δύναμη.

Η Όλγα Καραβερβέρη ως λάτρης και εκπρόσωπος της υψηλής ραπτικής ανέδειξε την ελληνική μόδα και το «made in greece» στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού με την επίδειξή της να ξεχωρίζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!