Ο οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε ότι  ο πρώην creative director του οίκου Mulberry, Johnny Coca, είναι ο νέος fashion leather goods director του ομίλου- κολοσσού της μόδας

Η ανάληψη των καθηκόντων του Ισπανού σχεδιαστή θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου, στο πλευρό του creative director των γυναικείων σειρών του οίκου, Nicolas Ghesquière.

Ο Nicolas Ghesquière καλωσόρισε τον νέο του συνεργάτη δηλώνοντας ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα κάνουμε μαζί το ταξίδι που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια. Η ομάδα κι εγώ ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στον θαυμαστό κόσμο του Louis Vuitton».

Από την πλευρά του ο σχεδιαστής δήλωσε ανυπόμονος για το νέο κεφάλαιο της ζωής του: «Με μεγάλη τιμή συμμετέχω με τον Nicolas Ghesquière και τις σχεδιαστικές ομάδες του Louis Vuitton στην εξέλιξη των γυναικείων σειρών τσαντών. Ο κύκλος κλείνει με τέλειο τρόπο, στο σημείο από το οποίο ήμουν τυχερός να ξεκινήσω και να μάθω τις αρχές της τέχνης του δέρματος στα ατελιέ της Asnières- ένα ξεχωριστό εργαστήριο που μετουσιώνει την κληρονομιά του οίκου και τον μοντερνισμό».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!