Η Naomi Campbell κυκλοφόρησε ένα νέο chat show στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο «No Filter With Naomi», όπου στο δεύτερο επεισόδιο, προσκάλεσε τον διάσημο σχεδιαστή Marc Jacobs για να συζητήσουν τη νέα καθημερινότητα εν μέσω της καραντίνας.

H Naomi Campbell και ο Marc Jacobs αποκάλυψαν μεταξύ άλλων την ιστορία πίσω από την πιο iconic φωτογραφία του οίκου Louis Vuitton.

Πρόκειται για μια φωτογραφία της Naomi Campbell που βγαίνει από ένα αεροπλάνο, κρατώντας μια αποσκευή Louis Vuitton, την πρώτη baby blue τσάντα με το μονόγραμμα του οίκου.

Μιλώντας για τη φωτογραφία, το 1998, πριν από την πρώτη επίδειξη του Marc Jacobs για την LV, όπου κατείχε τη θέση του creative director μέχρι το 2014, η Naomi Campbell – μαζί με άλλα μοντέλα – θυμήθηκε πως είχαν «κολλήσει» στο Μιλάνο, αφήνοντας τον σχεδιαστή χωρίς μοντέλα για την επίδειξή του.

Το στιγμιότυπο συνέβη τη δεκαετία του ’90 και ο κόσμος της μόδας ήταν très glam. Έτσι ο Jacobs δεν έκανε τίποτα άλλο από να στείλει ένα ιδιωτικό jet, γεμάτο με αποσκευές του οίκου, για να μεταφέρει την Campbell και τα άλλα μοντέλα στο Παρίσι.

Το supermodel έπειτα εξήγησε ότι ζήτησε να φωνάξουν τους παπαράτσι «έτσι ώστε να μπορούν να τις φωτογραφίσουν με τις αποσκευές τoυ οίκου Louis Vuitton».

Μάλιστα ο Αμερικανός σχεδιαστής είπε: «Αυτή ήταν μια υπέροχη εικόνα. Φαινόταν σαν μια από αυτές τις iconic και υπέροχες φωτογραφίες από τη δεκαετία του ’50 ή του ’60».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!