Εσείς τι τσάντα κρατάτε όταν βγαίνετε έξω; Και δεν εννοούμε σε μια ιδιαίτερη περίσταση, ένα βράδυ που σχεδόν όλες μας κρατάμε ένα clutch, ένα βραδινό τσαντάκι το οποίο ταιριάζει με την περίσταση. Εννοούμε, τι τσάντα συνηθίζετε να κρατάτε την ημέρα. Μικρή, μεσαία ή μεγάλη;

Η κάθε γυναίκα κρατά την τσάντα της ανάλογα με το χαρακτήρα της. Ακραίο; Καθόλου. Αν άλλωστε δεν υπήρχε αυτός ο διαχωρισμός, δεν θα υπήρχαν και διαφορετικά μεγέθη στις τσάντες. Θα ήταν όλες ίδιες. Κάθε γυναίκα έχει τον τύπο της, κάθε γυναίκα έχει την τσάντα της. Εσείς; Τι τύπος είστε;

Επομένως, υπάρχουν γυναίκες οι οποίες κρατούν μεγάλες τσάντες. Με μια μεγάλη τσάντα, αν εξαιρέσουμε το θέμα του στυλ, αισθάνεστε ασφάλεια. Μπορείτε να χωρέσετε μέσα τα πάντα. Ότι χρειάζεστε αλλά και δεν χρειάζεστε κάθε μέρα. Η μεγάλη τσάντα θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν σας λείπει τίποτα. Μπορείτε να έχετε μέσα τα καλλυντικά, το πορτοφόλι , την ατζέντα, τα γυαλιά , τα κλειδιά , κάποιο snack, φορτιστή ή power bank και ο κατάλογος δεν τελειώνει.

Οι γυναίκες που κρατούν μεσαίου μεγέθους τσάντες, έχουν λιγότερη ανασφάλεια. Δηλαδή ναι μεν, αλλά. Επίσης, συνήθως, οι μεσαίου μεγέθους τσάντες, έχουν μεγάλη γκάμα και επομένως μπορείτε να βρειτε πολύ κομψά κομμάτια. Απλώς θα πρέπει να περιορίσετε τις υπερβολές, ας πούμε δε γίνεται να έχετε μαζί σας τέσσερα κραγιόν στο νεσεσέρ των καλλυντικών αλλά δυο ας πούμε, ή τις ζεστές ημέρες θα πρέπει να επιλέξειτε ανάμεσα στη βεντάλια ή στο σπρέι νερού γιατί και τα δυο δεν χωρούν.

Τέλος, αυτά τα υπέροχα κορίτσια τα οποία κρατούν μικρά τσαντάκια με τα απολύτως απαραίτητα, τους δίνουμε συγχαρητήρια, εκτός αν αυτά τα τσαντάκια είναι μαγικά σαν του Sport Billy και χωράνε μέσα τα πάντα χωρίς να το ξέρουμε. Οι γυναίκες λοιπόν με τα πολύ μικρά τσαντάκια που κουβαλάνε τα απολύτως απαραίτητα, είναι  οι πιο ανέμελες. Κλειδιά, λεφτά, κινητό φύγαμε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!