Ο σχεδιαστής Joseph Altuzarra ένωσε τις δυνάμεις του με τη luxury boutique παιδικών ρούχων, Maisonette και έκανε το ντεμπούτο του στην παιδική ένδυση.

«Ο σύζυγός μου κι εγώ καλωσορίσαμε την κόρη μας πριν από 4 μήνες και έτσι απλά άρχισα να ενδιαφέρομαι για τα παιδικά ρούχα καθώς προετοιμαζόμασταν για την άφιξή της», δήλωσε ο Joseph Altazzura στο BAZAAR.com.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα χρόνια, αρκετοί φίλοι μού είχαν ζητήσει να φτιάξω ρούχα για τα παιδιά τους, ώστε να συνδυάζονται με τα Altazzura κομμάτια τους. Σκεφτόμουν πάντα ότι είναι μια όμορφη και γλυκιά ιδέα και κάνει κάθε Altazzura ακόμα πιο ιδιαίτερο. Όταν άρχισα να εξετάζω το ενδεχόμενο συνεργασίας με ένα brand για να δημιουργήσω κομμάτια για ένα μεγαλύτερο κοινό, το Maisonette ήταν το μοναδικό με το οποίο ήθελα να μιλήσω».

Το matching set Altuzzara είναι ένα από τα κλασικά looks του σχεδιαστή και διατίθεται για κορίτσια 4-12 ετών (Barkers Knit Dress) και για τις μαμάδες (Woodbine Dress).

«Όταν κοιτούσαμε τη συλλογή, αυτό το συγκεκριμένο στυλ ξεχώρισε για μένα, γιατί ήταν όμορφο, διασκεδαστικό και κάπως συναισθηματικό. Έχει όμως και μια ευκολία που το καθιστά ιδανικό για κάθε περίσταση: για την ημέρα, τη δουλειά, ένα cocktail, ένα καλοκαιρινό δείπνο»,  πρόσθεσε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!