Τη συλλογή του για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2021 παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης ο οίκος Balmain στο Jardin des Plantes και μεταδόθηκε σε live streaming από το site, το Instagram, το TikTok, το Facebook, το Youtube και το Linkedin.

O art director του οίκου, Olivier Rousteing  στη νέα του συλλογή κάνει μια αναδρομή στην κληρονομία του ιδρυτή του οίκου, Pierre Balmain, ποντάρει στη διαχρονική αξία των κομματιών, και του signature μονογράμματος του Balmain, και ρίχνει γέφυρα με το σήμερα, μέσα από τις δικές του, γεμάτες ένταση, δημιουργίες. 

Όπως σε κάθε show Balmain, λοιπόν, έτσι κι απ’ αυτό δεν έλειπαν οι celebrities. Παρ’ όλα αυτά, λόγω της τρέχουσας κατάστασης, δεν μπορούσαν να παρευρεθούν εκεί αυτοπροσώπως. Έτσι, ο Olivier Rousteing αναγκάστηκε να γίνει πιο δημιουργικός.

Στα πρώτα καθίσματα της πασαρέλας, λοιπόν, τοποθετήθηκαν μεγάλες οθόνες απ’ όπου οι διάσημοι καλεσμένοι του show είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τις δημιουργίες της Spring 2021 συλλογής Balmain.

Θέτοντας σε εφαρμογή το social distancing, οι celebrity καλεσμένοι του show μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το show και να στηρίξουν τον οίκο, από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Στη λίστα των καλεσμένων της Spring 2021 συλλογής Balmain ήταν οι: Jennifer Lopez, Bryan Boy, Cara Delevingne, Alexa Chung, Usher, Cindy Crawford, Alexandra Ambrosiο, Kris Jenner, Anna Wintour και πολλοί ακόμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!