Μια νέα εποχή ξημέρωσε για τη μόδα, και συγκεκριμένα για το Council of Fashion Designers of America, καθώς ο Tom Ford είναι ο νέος πρόεδρός του. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής πήρε τη σκυτάλη από τη Diane von Furstenberg, η οποία κατείχε τη συγκεκριμένη θέση επί 13 συναπτά χρόνια.
Ο ίδιος δήλωσε ότι εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί μέλος του CFDA και γνωρίζει πολύ καλά τι προσφέρει τόσο στα μέλη του όσο και στη βιομηχανία της μόδας γενικότερα, ενώ ανυπομονεί να συνεργαστεί με την Επιτροπή, με στόχο να εξαπλωθεί η «φωνή» των Αμερικανών σχεδιαστών ακόμη πιο μακριά.
Η Diane von Furstenberg εξέφρασε τη χαρά και τον ενθουσιασμό της για τον νέο διευθυντή: «H αμερικάνικη μόδα απέκτησε έναν οραματιστή, που θα επεκτείνει τον αντίκτυπό της στο παγκόσμιο σκηνικό. Ο Τom είναι παράδειγμα για όλους μας και είμαστε πολύ τυχεροί που αναλαμβάνει τη θέση του νέου προέδρου!».
Η Von Furstenberg έγινε διευθύντρια του CFDA το 2006, ενώ έλαβε τον τίτλο της προέδρου του το 2015, ακολουθώντας τα χνάρια των Perry Ellis, Oscar de la Renta, Bill Blass, Norman Norell, Stan Herman, Mary McFadden, Carolyne Roehm, Herbert Kasper και Sydney Wragge, που στο παρελθόν είχαν τον ίδιο ρόλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Tom Ford θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2020 και όλοι περιμένουν να δουν στην πράξη, όσα οραματίζεται για το μέλλον.