Οι MEΛΙSSES θέλοντας να στηρίξουν τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» παραχώρησαν μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αφιερωμένη στις «παρέες που γράφουν ιστορία», την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023.
Τα έσοδα της εν λόγω συναυλίας διατέθηκαν για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».
Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν και η Αναστασία Καίσαρη, η οποία εμφανίστηκε με τη φούστα που είναι τάση αυτή τη σεζόν.
Συγκεκριμένα η Αναστασία Καίσαρη, συνδύασε ένα μαύρο πουκάμισο με τζιν φούστα σε midi μήκος και μαύρα δερμάτινα loafers του οίκου Chanel.
Η Αναστασία Καίσαρη ολοκλήρωσε το σύνολό της με μία μαύρη τσάντα ώμου και χρυσά κοσμήματα που πρόσθεσαν την απαραίτητη λάμψη στο σύνολό της.
Η τζιν φούστα έρχεται με ορμή να κερδίσει επάξια μια θέση στην ντουλάπα, προτείνοντας στυλάτους συνδυασμούς, που θα μας συνοδεύσουν από το πρωί στο γραφείο, στην απογευματινή βόλτα, αλλά και το βράδυ.

