Η 34η Εβδομάδα Μόδας ξεκίνησε το Σάββατο 20 Απριλίου με τα πρώτα shows να μαγνητίζουν τα βλέμματα και να στέφονται με επιτυχία.

Με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 2004 και την πραγματοποίησή τους στην παγκόσμια πρωτεύουσα μόδας, το Παρίσι, αυτή τη σεζόν η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας τιμά την αλληλένδετη σχέση μεταξύ μόδας και αθλητισμού.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands, διάσημοι διεθνείς σχεδιαστές αλλά και νέα ταλέντα παρουσιάζουν τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν στην Athens Fashion Week.

Τι θα δούμε τη 4η μέρα

Η τέταρτη μέρα του 34ης Athens Fashion Week, την Τρίτη 23/4 θα ξεκινήσει με την επίδειξη μόδας του brand Parthenis με την συλλογή “Εarthbound” που θα πραγματοποιηθεί σε ένα ιδιαίτερο location γύρω από το σιντριβάνι της Πλατείας Ομονοίας. Επιστροφή στο Ζάππειο Μέγαρο και στα “New Designers Awards by HUAWEI FREE CLIP”. Έξι νέοι σχεδιαστές μόδας οι P.Anchor, Christina Manelidi, L’amour et L’ame atelier, Blue, Sifis Stathakis, Ioannis Koulouris και οι σπουδαστές του ΙΕΚ ALFA υπό την καθοδήγηση και το creative direction του Λάκη Γαβαλά όπου θα παρουσιάσουν ένα πρωτοποριακό fashion show.

Οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους διεκδικώντας τέσσερα πολύ σημαντικά έπαθλα: Best Catwalk, Best Trendsetter, Best New Designer και το Gadget of the Year, ένα catwalk εμπνευσμένο από τον χορηγό των New Designers Awards, την εταιρεία Huawei και τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip θα αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την αρμονική σχέση της μόδας με την τεχνολογία. Η τελετή απονομής των “New Designers Awards by HUAWEI FreeClip” θα πραγματοποιηθεί με παρουσιάστρια την χρυσή Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά.

Η μέρα θα κλείσει στο Ζάππειο Μέγαρο με την Irene Angelopoulos και την SS’ 24 haute couture συλλογή.

ΤΡΙΤΗ 23/4

17:00 PARTHENIS *
NEW DESIGNERS
19:30 P.ANCHOR- CHRISTINA MANELIDI-L’AMOUR ET L’AME ATELIER
20:30 BLUE- SIFIS STATHAKIS- IOANNIS KOULOURIS
21:00 GAVALAS AND THE NEW GENERATION IEK ALFA/NEW DESIGNERS AWARDS BY HUAWEI FREE CLIP
22:00 IRENE ANGELOPOULOS