Τον περασμένο Ιούνιο, η Chloé ανακοίνωσε πως ενώνειτις δυνάμεις της με το κοινοτικό κέντρο που δημιούργησε η Angelina Jolie για νέους τεχνίτες αλλά και για ευσυνείδητους καταναλωτές για μια sustainable συλλογή.

Η συλλογή σχεδιάστηκε σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Gabriela Hearst και την ίδια την Angelina Jolie και έχει σαν σκοπό να ενδυναμώσει τις γυναίκες, εστιάζοντας σε ρευστές σιλουέτες και στις ενδιαφέρουσες υφές.

Είναι κατασκευασμένη από 80% υλικά χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος, ενώ περιλαμβάνει μια γκάμα από βραδινά ενδύματα.

«Πέρα από την αισθητική έλξη της γραμμής, η ένωση έχει τις ρίζες της στις συνδέσεις γυναικών με τις γυναίκες και στην ενδυνάμωση μέσω ευκαιριών», ανέφερε σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

Η Angelina Jolie θα διαθέσει τα κέρδη της από αυτή τη συνεργασία για να δημιουργήσει θέσεις μαθητείας και να δημιουργήσει υποδομές για πρόσφυγες και άλλες υποεκπροσωπούμενες ομάδες στο Atelier Jolie.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια μικρή σειρά από ιδιότυπα αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με σαγηνευτικό vamp σε σχήμα V καθώς και βραχιόλια, καρφίτσες και κολιέ που αναμειγνύουν περίτεχνα γλυπτικά οργανικά σχήματα σε ασημί και χρυσό με μαύρες κορδέλες και μεταξωτό κορδόνι και είναι σφραγισμένα με τα λογότυπα Chloé και Atelier Jolie στο πίσω μέρος.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη online και στις μπουτίκ Chloé τον Ιανουάριο του 2024.