Οι Spring 2023 πασαρέλες κήρυξαν την απόλυτη κυριαρχία του κόκκινου χρώματος, στις εμφανίσεις μας.

Το κόκκινο, αν και έχει ταυτιστεί με το χρώμα της φωτιάς και του αίματος, συμβολίζει και την ενέργεια, τη σωματική και ψυχική δύναμη, την αποφασιστικότητα, το πάθος, την επιθυμία και την αγάπη.

Είναι ένα αρκετά δυναμικό χρώμα, που αποπνέει sophistication και θα είναι πάντα της μόδας.

Αυτό οφείλεται στο versatility του, μιας και το χρώμα αυτό μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Μπορεί να μην είναι το χρώμα που φοράμε συνέχεια στην καθημερινότητά μας, όπως το λευκό, το μαύρο ή το μπλε, αλλά το κόκκινο παραμένει ένα από τους πιο δυνατούς άσους στο μανίκι μας κάθε φορά που θέλουμε να εντυπωσιάσουμε με μια εμφάνισή μας.

Το ίδιο φαίνεται να σκέφτηκε και η βασίλισσα Letitia, η οποία σε πρόσφατη επίσημη εμφάνιση της επέλεξε ένα bold και άκρως ανοιξιάτικο outfit.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Letizia φόρεσε ένα two piece σύνολο από τη Zara το οποίο αποτελούταν από ασύμμετρο μακρυμάνικο top και wide leg παντελόνα σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Το outfit της ολοκλήρωσε με clutch σε μεταλλική χρυσή απόχρωση και pointy γόβες σε μεταλλική χρυσή απόχρωση και τα δυο του brand Magrit.