Ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης για το 5ο edition του, στην πιο ιδιαίτερη θεματική του μέχρι σήμερα.

Η Ελευσίνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023, έγινε το σκηνικό του Hautes Grecians 2023 και μαζί αφηγήθηκαν μία ιστορία αναγέννησης.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 19.00, το φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians, που πραγματοποιήθηκε στo Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε πλήθος καλεσμένων.

Η ξεχωριστή θέση της Ελευσίνας και η ιδιαίτερη θέση της γυναίκας μέσα στην ιστορία της πόλης έρχονται να συμπληρώσουν και να υπερθεματίσουν τον πυρήνα του Hautes Grecians: τον συγκερασμό τέχνης και μόδας, ως δύο έννοιες αλληλένδετες που χαρτογραφούν το δικό τους πέρασμα από το σκοτάδι στο φως.

Στο catwalk συμμετείχαν καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας, όπως οι Dimitris Petrou, Parthenis, Vassilis Emmanuel Zoulias, Ioanna Kourbela, Konstantinos Tsigaros, Maison Faliakos, Liana Camba, Chara Lebessi, Denise Eleftheriou, Kathy Heyndels, Dimitris Dassios, Yiorgos Eleftheriades, Angelos Bratis, Makis Tselios, Sotiris Georgiou.

Δείτε τα runway looks: