Η Kate Moss ξαναζεί μια iconic στιγμή της από τα late ‘90s και τα early ‘00s, ποζάροντας για ακόμα μια φορά με ροζ μαλλιά στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs για την Resort 2023 συλλογή του.

Το top model έβαψε μετά από πολλά χρόνια τα μαλλιά του ροζ και πόζαρε στον φακό της Harley Weir με styling από την Danielle Emerson. Η νέα καμπάνια αποπνέει νοσταλγία για τα 90s.

H Kate εμφανίζεται με ροζ κόμη και τις signature Kiki boots πλατφόρμες του σχεδιαστή. Το look ολοκληρώνεται με την bucket pouch τσάντα, όπως και επίσης με την J Marc shoulder bag σε ένα άλλο look στο οποίο τo logo του Marc Jacobs είναι ανάγλυφο σε ένα σετ από denim παντελόνι και jacket.

Για να σας θυμίσουμε η Kate Moss είχε εμφανιστεί και παλαιότερα με ροζ μαλλιά στην πασαρέλα της Versace για τη συλλογή ss ‘99. Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε από τον Juergen Teller σε μια φωτογραφία με τίτλο Young Pink Kate, στην οποία η Kate είναι στο κρεβάτι κουκουλωμένη με τα ροζ μαλλιά της να χύνονται στα μαξιλάρια.

Μιλώντας στο SHOWstudio το 2014, το θρυλικό μοντέλο μοιράστηκε ότι τα μαλλιά της τα είχε βάψει ροζ μόνο για μια εβδομάδα. «Είχα ροζ μαλλιά διότι η Donatella είχε πει, “Θέλω από εσένα ένα αποκλειστικό για την Versace και τη Versus. Έχεις ξανθά μαλλιά και θα ήθελα να αλλάξεις το χρώμα”. Οπότε λέω, “Δεν πρόκειται και τα κάνω κόκκινα ή κάτι πιο νορμάλ, αλλά θα πάω για ροζ”». Παρόλο του ότι αγαπούσε το νέο της look, έπρεπε να αλλάξει τα μαλλιά της πάλι σε ξανθά, επειδή έπρεπε να περπατήσει στην πασαρέλα για ένα show του Calvin Klein, όπου της είπαν «Δεν νομίζουμε. Θα πρέπει να γυρίσεις στο ξανθό ή στο καστανό».