Η Stella McCartney παρουσίασε την καμπάνια της για το φθινόπωρο 2023 με φωτογράφο την Harley Weir και πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner. Η καμπάνια, η οποία διαδραματίζεται στις αλυκές Camargue της Γαλλίας, καλωσορίζει το θέμα “Horse Power” που ενέπνευσε την επερχόμενη συλλογή της μάρκας, η οποία παρουσιάστηκε αρχικά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο συνεργάζεται με την Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας. Σε μια νυχτερινή λήψη στις περίφημες αλυκές της Camargue, η Jenner ξαπλώνει γυμνή πάνω σε ένα λευκό άλογο, φορώντας μόνο μπότες και μια ασορτί τσάντα Falabella. Σε μια άλλη, φοράει ένα κομψό κόκκινο ρούχο ενώ περιβάλλεται από κινούμενα άλογα, τα οποία παραχωρήθηκαν από τον γητευτή και διασώστη αλόγων, Jean-François Pignon, ο οποίος τα μεγαλώνει και τα εκπαιδεύει χωρίς καμία σωματική επαφή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella McCartney (@stellamccartney)

Η σχεδιάστρια δήλωσε ότι επέλεξε την Jenner επειδή μοιράζονται και οι δύο την αγάπη τους για τα άλογα. Το μοντέλο ασχολείται με την ιππασία από τα 10 της χρόνια και έχει το δικό της ράντσο. «Μπορείς να δεις πόσο άνετα είναι γύρω από αυτά τα ευαίσθητα πλάσματα και αυτά μαζί της», δήλωσε η McCartney.