Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1ης Μαΐου στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης η μεγαλύτερη γιορτή μόδας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το θέμα του λαμπερού event, ήταν «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty», και απαιτούσε από τους celebrities που έδωσαν το παρών τους, να αντλήσουν έμπνευση από τα εμβληματικά σχέδια του Κάιζερ της μόδας, από οίκους που συνεργάστηκε όπως Fendi, Chloé και Chanel, αλλά και από το ομώνυμο brand του.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν και της ηθοποιού και σκηνοθέτριας, Olivia Wilde, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα Chloé με cut outs και χρυσές λεπτομέρειες που σχηματίζουν ένα βιολί στο μπροστινό μέρος, εμπνευσμένο από ένα σχέδιο του Karl Lagerfeld το 1983.

Ωστόσο, την ίδια επιλογή φορέματος έκανε και η αρχισυντάκτρια της Vogue Kίνας, Margaret Zhang, αλλά σε μαύρο χρώμα, κάτι που ξάφνιασε τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι φυσικά δεν το άφησαν ασχολίαστο.

Και ενώ τα σχόλια στα social media έχουν πάρει φωτιά έπειτα από τις εμφανίσεις των δύο γυναικών, με πολλούς να τις χαρακτηρίζουν «άτυχες», οι δυο τους φαίνεται να μην το παρατήρησαν καν.