Η πρώτη έκθεση που εξερευνά τη μυθική ζωή και της καριέρα της Νaomi Campbell, μέσα από το έργο κορυφαίων παγκόσμιων σχεδιαστών και φωτογράφων φιλοξενείται στο Μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου.

Η έκθεση «Naomi: In Fashion» αφηγείται την ιστορία της εντυπωσιακής καριέρας τεσσάρων δεκαετιών της Νaomi Campbell ως ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στην ιστορία.

Πρόσφατα έγιναν τα εγκαίνια της εκθεσης, που συνοδεύτηκαν και από ένα summer party, από το οποίο δεν μπορούσε να λείπει η πρωταγωνίστρια.

Η Νaomi Campbell για ακόμη μια φορά έλαμπε φορώντας μία λευκή Βoss δημιουργία, την οποία συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα και το γνωστό φοβερό της attidude.

Η Νaomi Campbell έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες πασαρέλες, έχει πρωταγωνιστήσει σε εκατοντάδες καμπάνιες μόδας και έχει συνεργαστεί με τους πιο διάσημους σχεδιαστές και φωτογράφους του κλάδου.

Η καριέρα της ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία, εντοπίστηκε στο Κόβεντ Γκάρντεν μόλις στα 15 της και έγραψε ιστορία λίγα χρόνια αργότερα ως το πρώτο μαύρο μοντέλο που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Paris Vogue στα 18 της το 1988 και στο περιοδικό Time.