Για τη συλλογή Cruise 2025, o οίκος Dior ταξίδεψε στη Σκοτία και παρουσίασε τη συλλογή του σ’ ένα show στους κήπους του Drummond Castle στο Perthshire έξω από το Εδιμβούργο.

Ενώ η περσινή συλλογή Dior Cruise μετέφερε το διάσημο κοινό του οίκου στο Μεξικό, η φετινή τοποθεσία ήταν λίγο πιο δροσερή αλλά εξίσου εντυπωσιακή — το ξενοδοχείο Gleneagles στην καρδιά της σκωτσέζικης υπαίθρου. Πέτρινα κτίρια και ένας τεράστιος αλλά άψογος κήπος συνέθεταν μια τοποθεσία που κόβει την ανάσα και αυτή ενισχύθηκε περαιτέρω από την εξίσου συναρπαστική λίστα καλεσμένων με πρέσβειρες και φίλες του Dior, όλες ντυμένες άψογα για την επιδειξη Cruise 2025.

Το 1955, ο Christian Dior παρουσίασε τη δουλειά του στο Perthshire της Σκοτίας, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Gleneagles.

Από εδώ, λοιπόν, ξεκινάει η δημιουργική αφήγηση της συλλογής Dior Cruise 2025, η οποία ενσωματώνει στις σιλουέτες και τα κεντήματα των looks «αναμνήσεις, έμπνευση και σύμβολα».

Μιλώντας για σύμβολα, τα εθνικά σύμβολα της Σκοτίας, ο μονόκερως και το γαϊδουράγκαθο, προσφέρουν μία πλούσια ποικιλία του Millefleurs μοτίβου και τοποθετούνται σε εραλδικά κεντήματα, αναβιώνοντας το savoir-faire της μοναδικής τεχνικής κατασκευής οικοσήμων.

Πέτρινα κτίρια και ένας τεράστιος αλλά άψογος κήπος συνέθεταν μια τοποθεσία που κόβει την ανάσα και αυτή ενισχύθηκε περαιτέρω από την εξίσου συναρπαστική λίστα καλεσμένων με πρέσβειρες και φίλες του Dior, όλες ντυμένες άψογα για την επιδειξη Cruise 2025.

Η Anya Taylor-Joy και η Jeanne Damas έφτασαν με διακριτικά και εκλεπτυσμένα μαύρα και γκρι σύνολα, ενώ η Jennifer Lawrence επέλεξε ένα λεοπάρ παλτό που απέπνεε αισθητική «Mob Wife».

Δείτε παρακάτω ποιες διασημότητες παρακολούθησαν από κοντά το σόου του Dior Cruise 2025 και τι φόρεσαν.

Anya Taylor Joy

Beatrice Borromeo Casiraghi

Camille Cottin

Erin O’Connor

 

 

Geri Halliwell

Alexa Chung

Jeanne Damas

Jennifer Lawrence

Laetitia Casta

Lily Collins